pondělí 20. října 2014

Barování v říjnu


ostatně jako pokaždé.... večer plný improvizace, humoru a  skvělé hudby. Atmosféra v MB je uvolněná a o tom svědčí i přítomnost čtyřnohých přátel. Už několikrát Barování navštívili pejsci Míši Doubravové a Romana Tomeše....Akort a (Notička :o)) )Mini.
 Tentokrát se dostavila psice naší paní ředitelky Sandry Novákové Bambulka. Tak Bambule...vyčistit pořádně uši ať všechno pěkně slyšíš ...i když zrovna písničku  "Měla jsem já pejska" ti radost neudělala a tak jsi raději odkráčela na bar :o)
Dvě sestry...velké talenty....Martina pořád studuje v Německu ale občas se k nám vrátí a my jsme tomu moc rádi...nejvíc wunder spojení s Václavem Tobrmanem (dofám ve video u Wlčice :o) )

jako každé Barování na nás čeká novinka, tentokrát se poprvé představila Eliška Mrázová a její ukulele...a byl to zážitek

Občas během večera někoho v mé bezprostřední blízkosti požádám o zapisování účinkujících. Tentokrát to schytala Marína :o) ale úkolu se zhostila s takovou přemírou kreativity, že si to nemůžu nechat jen  pro sebe ....Maríno děkuji mockrát

a další účinkující Brigitka Cmuntová
Dora Bondy...a její kapela....budou vždy vítanými hosty (také doufám ve video u Wlčice !!!)
růžové nohy...nápověda: jsou Mišíí :o)

a tady ji máme Míša Doubravová



Honzík Nedvěd ...hezky jsi ho Maríno namalovala


a tento nenápadný muž za bicími se jmenuje (myslím) Ondřej Sluka...a hraje jako bůh
a ten co má alkohol ve jméně....Ondřej Ruml :o))...báječnej....pořád víc a víc !!!
dnes jsme četli v novinách, že je v naší zemi málo politické satiry...no my co chodíme na Barování víme, že je....večerem provázel Filip Rajmont, někdy nenechá ani na kameni kámen :o)
Václavíček Tobrman ...občas za pianem, občas s ukulele...
.....a občas živá  trubka :o)
naše věčná mladice kočka ze Záběhlic ....tentokrát ale  nejen Hladiny ...krásné to bylo, všechno spjaté s lyrikálem Kudykam je krásné

jedinečný hlas a příval energie...to je Dannie 
 
 
 
A nechyběl ani komik....Jiří Maryško ....pohádka o Červené burce nám trhala bránice (doufám ve video Wlčice, že :o)))
 
určitě jste o něm slyšeli i v souvislosti s dobře mířenou fackou...to když se radní v Ústí rozhodli zlikvidovat tamní divadlo, snad se nyní ústečákům blýská na lepší časy...
Tak tohle je můj fotoarchív říjnového Barování. Fotek je podstatně víc ale toho času...možná ještě něco doladím. Tak a nyní se těším na videa a také slovní komentář Wlčice, protože ona to umí nejlépe !
Lupeny na Barování jsou v šuplíku, nezbývá než se těšit na konec listopadu a doufat v prosincové Barování....bude? nebude ????? ještě pořád nevíme.

1 komentář:

  1. Aranel tohle barování ti vždy moc závidím :o) Měj se moc hezky....Martina

    OdpovědětVymazat