sobota 26. července 2014

Za Nelynkou

 

dnes přijela návštěva :o)
 
 
Elenka  s rodičema


 Elenka zkontrolovala Nelynčin domeček
 poobědvala
 i posvačila :o)
 

 






A krom řízků a brambor politých rozpuštěným máslem a nasekanou petrželkou jsme měli moučník...Vatikánský chléb štěstí. A darované těsto odcestovalo opět tam odkud přicestovalo ..do Drahau :o)

Více o téhle výtečné šťavnaté buchtě ZDE . Krásný víkend všem :o)

Nelynka ...každý den je znát, že je lepší. Vyloženě sílí spánkem a odpočinkem. Lehá si už na záda. A dnes jsme ji vzali ven na travičku. Uviděla sousedovic štěňátko a rozsáňkovala se k němu takovou rychlostí, že jsme měli co dělat abychom ji lapili.  Chvilku taky dnes zůstala stát na všech čtyřech.
Zjistili jsme, že si líže přední pacičku. Jestli ji to nepřestane bavit, budeme ji muset zavázat a v pondělí to říct na kontrole.

9 komentářů:

  1. Nevím, jestli se smát tomu, jak vypadá Elenka Spumantééé a nebo plakat štěstím nad Nely, že postála na čtyřech!!! Každopádně I wish all good everybody!!!! Krásný příspěvěk i s těstem štěstí! Držím pěsti a TO štěstí přeji, nejvíc Nelynce. Mávám Marcela Zrovna mne v noci přepadl splín, pouštím si české hity, ale Tvůj příspěvěk mi vykouzlil úsměv....díky moc!

    OdpovědětVymazat
  2. Na té černobílé fotce to vypadá, jako by rozvrkočená Elenka měla na hlavičce úplně stejnou "srst" jako Nelynka. :-) Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Markéto nebudeme to rozmazávat před tatínkem, ten tak zapálený pejskař není ale nám se takové podobenství líbí :o)))

      Vymazat
  3. Aranel, to som rada, že sa Nelynka pomaličku uzdravuje. Viem si predstaviť akú máte z toho všetci radosť. Vatikánsky chlieb šťastia sa dostal i ku mne a zdárne som sa celý týždeň oň starala. Bol výborný. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejka ďakujem, ano máme veľku radost. Vatikánský chlieb šťastia aj nám chutnal, veľmi ! :o)

      Vymazat
  4. Dlouho jsem tu nebyla,ale i na dovolené jsem sledovala Nelynky boj.Držím palce a jsem moc ráda,že je Nelynka lepší!Krásné fotky!Hezký večer přeje Věra

    OdpovědětVymazat