neděle 13. července 2014

Fík už ťape!

foto je půjčené
 
 
Ráno se dovídáme, že Nela ještě není odoperovaná. Trochu nás to překvapuje.  Dostává medicínu proti otoku a bolesti. Operovat se bude ale až odpoledne.

Manžel ji odváží krmivo a její dadáček. Paní doktorka, která zrovna slouží ho nechá nakouknout přes sklo aby viděl, že tam je...leží a je  v pořádku, zdá se klidná.
 Moc moc ji  tam všichni chválí, jak je hodná a trpělivá.  Neštěká ale není apatická. Prostě dandí povaha. Jsme pyšní jako by byla dítě :o)

Každopádně jsme nervózní, že ještě není operovaná.  Mysleli jsme, že rozhoduje každá hodina a uběhlo už víc než třicet hodin.
Odpoledne muž ztrácí nervy a volá opět na kliniku.
Dovídáme se, že ji byla zrovna aplikována  kontrastní látka a čeká ji vyšetření na SONO.
Poté je probuzená. Dostáváme další telefonickou informaci o potvrzení diagnózy...vyhřeznutá ploténka v hrudní oblasti. Manžel dává souhlas k operaci.
 Ještě bylo  nutné  Nelynku probrat aby bylo zřejmé, že je vše v pořádku. Je.. Nela zvedá hlavičku.
Znova do narkózy a konečně operace.
Opět dostáváme informaci od operujícího lékaře. Operace proběhla standartním způsobem. Šance, že Nela bude chodit zde je.

Musím říct, že můj muž je o fous víc smutný a nešťastný než já a Holy :o)
Nela mu strašně chybí. Zjišťuju, že ho musím podporovat a hledat něco v téhle situaci pozitivního. Třeba nějaké video s dobrým koncem. Moc doufáme, věříme !
 
ˇ



1 komentář: