sobota 31. ledna 2015

Natalina klubka

 Tímto příspěvkem chci především chválit :o)

Potřebovala jsem totiž doplnit pár klubíček na svůj nový projekt. Vzpomněla jsem si na koment od Mirky z Poděbrad. Upozornila mě na prodej přízí v Ostré ...Natalina klubka
Ceny v e-shopu se zdály víc než vlídné a tak jsem před odchodem na noční provedla objednávku. A než jsem vstala od PC tak mi přišel potvrzující email s dotazem "kdy se stavíte ?"
 Po krátké konverzaci jsme se domluvily, že klubíčka vyzvednu v sobotu. Tak se stalo. Paní majitelka sice přišla s mým objednaným balíčkem k brance ale pozvala mě i dál.

Návštěva jejího skladu by pro mnohé byl rájem. Pro mne tedy také. A to z několika důvodů.
Jedním z nich je neocenitelný fakt, že mi nikdo nedýchal  na záda. Známe pultové galantérie, kde někdo potřebuje špulku nití, zip, tři knoflíky. Prodavačka za pultem lítá sem a tam a nemá náladu se s vámi vybavovat.  A když už se jedná o prodejnu samoobslužnou, tak za vámi chodí paní prodavačka ze socialistické školy a demonstrativně rovná po vás klubíčka, protože JÍ tam děláte  bordel.

 Zde jsem si v klidu osahala  všechny příze, které jsem ještě neznala.
Paní je zkušená pletařka-háčkařka, poskytla mi  ke každému klubíčku,  které  mě zaujalo potřebné informace. Porovnala jsem si některé příze, které ač složením a téměř shodným návinem by "měly" být stejné ale nejsou. Některé jsou mnohem příjemnější na omak  a dokonce levnější  :o)
A tak je jasné, že až vypotřebuju něco klubek ze své už docela objemné syslírny :o))  kam moje kroky opět povedou.

V dubnu se opět v Ostré otevřou brány firmy  Botanicus  a tak spojím nákup klubíček i s nákupem voňavého mýdla a procházkou v zahradách.

P.S. pokud máte Ostrou z ruky, tak mám potvrzeno, že objednávky zasílané poštou  paní majitelka vyřizuje velice rychle. Prostě šikovná podnikatelka

9 komentářů:

  1. Aranel.
    moc děkuji za tip. kam na klubíčka :-)
    Trošku jsem oprášila jehlice a uštrykovala Šímovi nákrčník :-)
    Zrovna včera jsem zjistila, že mám plno malých zbytečků, že by sem mohla uplést vestu
    Šímovi a potřebuji jedno klubíčko jednobarevné příze na záda.
    Taky už mám zapůjčené jehlice na puff, tak uvidíme, zda mi to půjde.
    Ostrou a Botnicus jsme objevili vloni, tak teď už vím, že tam budu potřebovat letos znovu ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko to je super ! tobě to půjde určitě lépe než mě. A Botanicus je skvělý jak pro rodiče tak i děti. Snad se někdy potáme ?

      Vymazat
  2. K paní také jezdím, mám to za rohem :) hezký den, Štěpka

    OdpovědětVymazat
  3. Ari, moc díky za tip. Ostrou znám, ale vůbec jsem netušila, že tam je takovýto obchůdek..koukala jsem na e- shop a ceny jsou vynikající.Určitě objednám..Krásné dny..Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko není to obchůdek v pravém slova smyslu ale sklad ze kterého paní čerpá na svůj e-shop. Ale má ho v místě na uvedené adrese a po dohodě určitě není problém. Moc tě zdravím !

      Vymazat
    2. Inko, ještě máme i nově paní v Milovicích :) Ne takový výběr, ale také bezva ceny... (omlouvám se za reklamu). Š.

      Vymazat
  4. Nádherný ráj, tam by se líbilo i mně.

    OdpovědětVymazat
  5. Aranel, to jsem ráda, že jste spokojená. Já s Ivankou vždycky a můžu potvrdit, že po předchozích zkušenostech vyberu na e-shopu, napíšu tahák a pak jedu. Párkrát jsem to neudělala, přešvihla rozpočet a stejně nepřivezla co jsem chtěla. :-)) Takhle taky přešvihnu, ale nemusím po příjezdu domu Ivu znova prudit. :-)

    OdpovědětVymazat