pátek 15. srpna 2014

Včerejší večer

 

a dokonce i noc  proběhla lépe než se dalo očekávat.  Paní doktorka mi dala pokyny o způsobu užívání léků na bolesti. A ty prý budou. Kolik čeho a za jak dlouho můžu brát, jinak ledovat.
Ledovala jsem zevně mraženým hráškem a vnitřně vanilkovou.  Koňský prášek jsem si vzala jen jeden až na noc. Představa, že by mě bolela pusa a ještě žaludek...brrrr. V noci jsem spala a tento luxus si během dovolené plánuju dopřávat ve víc než velkém množství.
Ráno jsem se cítila docela dobře. Tak dobře, že jsem se rozhodla jet s Holynkami na kontrolu. Samozřejmě i s mým mužem. Ten řídil...raději :o))) a mluvil....já jsem zvedala Holynky na stůl.
Taková souhra :o)
Rozladila mě jen předem naplánovaná snídaně...smoothie z jahod, jogurtu a javorového sirupu se nekonala. Nádoba na mixování byla prasklá ?..zrovna teď když nesmím kousat ?... no nic, rozjeli jsme pátrání ...a vypátrali.... večer po 17 hodině k vyzvednutí kousek od bydliště....ufff. Můžu mixovat.

 
A tohle jsou snímky z ordinace. Nela se zde chová jako doma...ví moc dobře kde má pan doktor schované  piškotky a umí ho přimět k tomu aby vstal ze židle a odměnil ji :o¨)
 




Máma Holy ale piškotky nedostala. Koupili jsme ji   dietní granule....tak kvalitní, že žere to nejdražší žrádlo z nás všech .o) a ještě dostala prášky na trávení.

 Včera začala Ikea distribuovat nový katalog a já už ho dnes  měla v kastlíku. Fajn překvapení.

Můj muž dnes odpoledne navštívil našeho rodinného šamana. Je mu lépe a radostněji. A mě tím pádem taky.
Jinak bordel nebordel...máme klidový režim a to minimálně celý víkend. I když...nějaké to tvoření určitě proběhne.



4 komentáře:

  1. Vy jste teda chudáčci, všichni. Myslím na Vás a pohlazení tentokrát všem! Rozdej Ty a Tebe at pohladí muž. Zasloužíte si to všichni i s Holynkama. Tak opravdu klidný víkend přeji, opatrujte se navzájem marodi. Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to jsme. Popravdě bych se ani já neměla předklánět a měla bych ležet ale když vidím svého muže, tak ho nemůžu nechat tahat Nelu. Moc tě zdravím a děkuji :o)

      Vymazat
  2. Aranelko, hezky se opečovávej, odpočívej a bordel velkoryse přehlížej. Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali kdyby to bylo tak jednoduché :o))) ale nic jiného mi nezbývá alespoň ještě den dva. I tobě krásný víkend :o)

      Vymazat