pátek 1. srpna 2014

Na Prahu

 vyrazila dnes naše návštěva. Vzali to poctivě, pěšmo od Anděla ...loďky na Vltavě (o tom ještě bude Filipko dlouho vyprávět jak plula  proti jejich šlapadlu velká výletní loď ...prý Titanik :o))) ) , Design market na Střeláku ....a pak až k Václavově Můstku :o) dorazili úplně vyřízeni :o)

My jsme zatím absolvovali s Nelynkou kontrolu na klinice. Je v pořádku, máme postupně zatěžovat. Naučili nás s ní rehabilitovat a masírovat operovaná záda i zadní packy. Nela dnes začala při sáňkování, kterým se přesouvá nadzvedávat zadeček ! Také si řekla, že chce ven a tam se pěkně vyprázdnila. Krůčky to jsou maličké, pro někoho nepatrné a neviditelné ale my máme velkou radost :o) Doporučili ji i plavání alespoň ve vaně ale my vanu nemáme páč jsme sprchovací :o(
Abych nepsala jen o Nele. Holynce je nějak špatně. Sice na ní není vidět žádná změna ale častěji zvrací. Průjem nemá. Tak zítra dostane rýži.
 Navečer jsem přesunula návštěvu do naší další oblíbené restaurace Al Mulino. Myslela jsem, že se projdeme v lesoparku a také kolem rybníka ale návštěva byla pořád z turiskování po centre vyřízená...krom nejmladšího účastníka, ten si alespoň zaskákal :o)
 a seznámil se s vodníkem
 Pak už jsme zasedli na zahrádce k dubovým stolům, objednali pizzu a nápoje

umyvadla z kamene na WC 

Později k velké Filipkovo radosti přijel za námi i Tom.

 Chlapi se fotili a vůbec se dobře bavili a my se švagrovou probraly holčičí věci, krásný večer to byl škoda jen, že se vídáme tak málo.


6 komentářů:

  1. Ale přesto se máte rádi a to je z fotek víc než patrné. Nevím, zda se nepíší dvě "n". Nějak zapomínám češtinu, co nečtu deset knih za měsíc. Mám radost z nepatrnosti Nelynky, každý posun je prostě fajn. Stále držím pěsti, v obložení všech zvířátek nezapomínám ani na mou Mášenku ani na Nely a Holy! Mávám Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Macku je to jedno ...úplně i kdyby měli být tři "n" :o))) já ti rozumím...čtu taky jen návody na háčkování :o)
      Moc tě zdravíme ...haf a pac :o)

      Vymazat
  2. Máme velkou radost s Vámi,že Nelynka dělá takové pokroky . Děkuji za hezký dopis - Jarka a Kačenka :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Blahopřeji k Nelynčiným pokrokům a nezdají se mi zase tak malé.
    Chci ještě napsat, že naše mladší čubinka, má od té doby co stůně starší, taky pořád nějaké problémy. Možná je to s psychosomatikou podobné jako u lidí, možná, když cítí, že se děje něco stresujícího, jsou pejskové méně odolní. Každopádně držím palce a přeju ještě spoustu kroků vpřed.martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světluško - Martino, moc vám děkuji za váš komentář. Myslím, že to tak nějak bude s naší Holynkou protože i venku se chová úplně jinak. Tak třeba strašně nesnáší jednu velkou čubinu. Na dálku ji cítí a může se zbláznit, kvůli tomu ji držíme na vodítku. A nyní projde kolem ni a ani si jí nevšimne. Zíráme.
      Moc děkuji a posílám pohlazení oběma čubinkám.

      Vymazat