sobota 23. června 2012

Zase ta Ikea


Midsommar pokračuje, takže dnes i s Holynkami..a ony takové akce milují...hudba hodně dětí.....
...chvílemi se tváří důležitě....
 ...nebo se dokonce chechtaj...začínám chápat proč to mají rády...ony si ty naše dvě psí dámy dozajista myslí, že všechna ta sláva se koná kvůli nim ...to jakože hurá přijely Holynky :oDDDD ...ale pravda je, že lidé je milují, otáčí se za nima nebo se vyptávají co že je to za rasu...pak se diví... DDT známe v jiné souvislosti :oD...děti si je hladí, dospělácí se nechávají olíznout :o)


 Důvod proč jsme zde i dnes,  je prozaický...mezi třema nočníma se vařit nechce a Ikea griluje venku před branou. Škoda jen, že došly zrovna brambory ale losůsek je vzorný. A to dokonce natolik, že je podezírám z úpravy čerstvé ryby...že by?



...k pití mi Pepa přinese ledovou tříšť...no tak to je trošku přes čáru ale vycucám ji ...a pro vodu si dojdu dovnitř přímo k prameni :o)...
...je zajímavé, že pokaždé (a to jsem zde dost často :o))) ..když navštívím Ikea, tak něco nutně počebuju. Tentokrát také ale počkám si až na pracovní dny, kdy je lidí méně a v klidu si koupím to po čem moje srdce touží...samozřejmě nafotím a pochlubím se...ale netěště se moc, ono se nejedná o nic velkého :o)
Ještě na kafíčko do Thiba. Pepa mi koupil konývku na presso,   radost je veliká. ...začínám být baristkou....alespoň  co se výbavy týče :o)
Den je tak krátký, když  člověk celé dopoledne prospí a pak opět šup do práce.
No a Pepa má klid na "zakázaný pořad " v TV...jj fotbal to je :oD

3 komentáře:

  1. Ikeu taky můžu, nebýt ní, tak ještě nebydlíme :)

    Holynky jsou fotogenické :))

    OdpovědětVymazat
  2. Lucko, zkouším i jinde ale nakonec se vrátím zase do Ikea :oD...nějak se tam vždy najdu, vlastně až podezřele často.
    Holynky jsou už zvyklé...a tvářej se veledůležitě :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak Bobeš má taky rád pozornost okolí, ukaž mi dandíka kterej ne a nrjvíc si olíbil cestování vlakem. Těch lidí kolem a všechny musí počastovat svým širokým úsměvem. Z druhé strany skla to však vypadá, že je chce sežrat a tak povětšinu jézdy jsme v kupé sami....ale někdy se najde odvážná duše která přisedne a pak musí Bobeše hladit a hladit a on stále zbožně kouká a chce dál...horší je to ovšem pro moje záda, ta protestují, že musí tahat tašku a ještě Bobeše...

    OdpovědětVymazat