středa 6. června 2012

Už nejsem hodná holka

ale má to své výhody a  pověstné ovoce.  Bordel ale hlavně nářadí a jiné potřebnosti jsou  jen v předsíni.
A navíc jako malý bonus mám nový krásný rendlík za nehoráznou cenu, dvě hořké čokolády a konývku, kterou budu doufám co nevidět  moc potřebovat.
No a  je mi z toho čistého prostředí ...i ovzduší ....líp.
(proč by vlastně měli křičet, dupat, urážet se,  hystericky ječet, psychicky vydírat  a psát dopisy na rozloučenou jen mrchy ?)
No dejme tomu, že mi pobývání v neustálém bordelu a improvizovaném prostředí trvajícím dlouhé týdny a k tomu pracovní přesčasy... nedělají dobře. A bouchli mi... saze?
Jo a  oběť? má teplou večeři a spokojeně užívá klidného večera v kultivovaném prostředí vonící novotou.
A za babičkou půjdeme zítra.

8 komentářů:

  1. Ahoj Lidu, já Tě tedy obdivuji, že jsi to vydržela tak dlouho! Já coby Beranka, už bych při té vaší akci byla jako "hooodně staré hovězí maso v papiňáku". Jo jo, dobře vím, jak bouchají saze...Pohajcej sympatickou oběť a užijte si babičku!
    Hezký čtvrtek,
    Radka

    OdpovědětVymazat
  2. Radko, nyní už moooc dobře vím, že až se můj muž loučí s řemeslníkem ve dveřích se slovy "jooo to je dobrý ..to už si udělám POTOM SÁM!!!" musím okamžitě zasáhnout

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné pozdravení, Aranel, moc ráda Vás čtu (začala jsem kdysi dávno, protože mě zaujalo, jak jste zatočila s Mišelínem) a smekám! Je úžasné jak lehce a mile dokážete popsat rozmíšku, která v tu chvíli určitě milá nebyla. Děkuju :-) Chtěla bych mít jednou ten nadhled, co máte Vy...

    OdpovědětVymazat
  4. Hankie i tobě...inu chystám se o tom tlouštíkovi psát, je už načase(další rok utekl jako voda) A až přestanetene váhat a rozepíšete své "že by?" poznáte jaká je to blogování úleva na duši ...v dobrém i ve zlém přetlak páry je rázem pryč :oD

    OdpovědětVymazat
  5. Taky se učím nebýt vždy ta hodná holka, k ničemu to není, jen na mně lidi dříví štípou. A teď nejsem poslušná, mám svůj názor a je mi líp.

    OdpovědětVymazat
  6. I já mám poslední dobou bouchací období...

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych asi ječela stejně, stejně, stejně..občas to dělám, lidu...jsem zase dost stará, mám malé dítě, velké děti, práci, po které potřebuju vypnout..abych bouchla, ani nepotřebuju rekonstrukci:-)

    OdpovědětVymazat
  8. viz Andy :)), jsem ráda, že je hotovo

    OdpovědětVymazat