pondělí 18. listopadu 2013

U nás už chumelí....


 
 Přemýšlela jsem jak pojmenovat dnešní příspěvek. Klidně by se dal nazvat puntíkománie, protože u nás doma i v mém šatníku jich najdete možná víc než dost. Mám je prostě ráda. Jenže ve s pojení s očekávaným adventem připomínají chumáče sněhu.
 
Příspěvek by mohl mít název Muži mají taky pravdu :o))) to proto, že když jsem doma hledala kus bílé samolepící tapety (někde musí být ale kde?) tak mi pravil, že mi ušetří práci a ať se včera podíváme do papírnictví a já tvrdila, že nic takového tam nebude ale bylo....měl pravdu. Pak už jsem se nemohla dočkat až dorazíme domů z kina protože mě zneklidňovala myšlenka, že to na zdi nebude držet. Drží a docela fest ...hurá a zase měl pravdu můj muž.
samolepící etikety cena asi dvacka a je tam 120 ks ...vyřádíte se dostateně a ještě zbyde
 
 

 No a pak už jsem zase nemohla dospat, protože když chci něco doma upravit tak dlouho přemýšlím a když ta myšlenka uzraje a mám vše co potřebuju, musím začít. A hned tak ještě v pyžamu jsem měřila aby to bylo tak trošku rovně a jsou asi 30 cm od sebe. Tak když se můj muž probudil, tak měl radost, že chumelí :o))) ne to kecám, byl rád že se toho nemusí účastnit páč práce má momentálně až nad hlavu. Nejvíc asi s chystanou schůzí, ráda bych pomohla ale vlastně nemůžu, takový začarovaný kruh v našem domě.



Tak, a dnešním dnem dodýchávám poslední chvilky své týdenní dovolené. Naplánovala jsem si toho hodně, něco stihla něco ne a něco se povedlo a něco taky ne. Nepovedla se návštěva divadelní noci...tolik očekávané a tak natěšená jsem kupovala lupeny do Dlouhé a těšila se i na návštěvu La Fabriky, kde byl dokonce volný vstup. Nela ale měla jakési potíže, nic moc už vypadá zdravě ale nenechala bych nikomu na krku psa, který je možná nemocný víc, prostě jsme tuhle akci letos zazdili a žiju dál :o)))

 Takže dnešním dnem dovču končím, večer šupajdím na noc ale odpoledne jsem si dopřála kosmetiku u Elišky a takhle krásně to tam má vyzdobené...ty šité srdíčka se mi moc líbí, jen kdyby s tím nebyla taková piplačka....tak se pokochejte, třeba nasbíráte inspiraci na vaše domácí zdobení bytečků.

 
 A ještě jednou mozaika mé minimalistické DIY ...velká by byla, kdybych vystřihovala nůžkama z té tapety. Pohodový pracovní týden všem...i sobě :o)


8 komentářů:

  1. Puntíky úžasný!I muži občas mívají pravdu,ale nemůžu to vykřikovat moc nahlas:-)jeden takovej mi chodí za zády:-)
    Nádherné fotky!Krásný večer...Věra:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to nádherné. Si si to pekne vymyslela a je to úžasné. A ten Tvoj muž Ti to nádherne zjednodušil.Niekedy im predsa len musíme veriť. Pozdravujem. Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý nápad a skvěle to vypadá! Muž prostě dobře poradil:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní puntíky, to je krásný nápad! A u Elišky to je moc moc pěkný, ta lampa! Ta teda je! ;-)

    Krásný večer

    OdpovědětVymazat
  5. Krásně jsi to doma vyzdobila. Na něco takového já nemám vlohy.

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý nápad i provedení. Moc hezké!

    OdpovědětVymazat
  7. Aranel, bezvadnej blog máte, bavím se, dojímám ... díky!

    OdpovědětVymazat