sobota 30. listopadu 2013

Maugli

 Byl to jeden z dárků,  kterým  jsme obdarovali naši desetiletou Míšu. Původně se mělo jednat o večerní představení ale přišla lákavá pozvánka na další akci a tu jsme nechtěli vynechat. Vyměnila jsem tedy vstupenky za odpolední představení, žel až do šestnácté řady. V poločase děda skočil pro podsedák a bylo vyřešeno, Míša viděla dobře.
Pro mě naprosto profesionální představení a to po všech stránkách, podněcující fantazii, dokonalá choreografie do posledního  pohybu. Skvělá hudba, až si říkám jaká by to byla škoda nevidět, nezažít....nemít prima vnučku :o)  Dokonalé kostýmy z rukou Simony Rybákové. Užili jsme si společně s naší vnučkou krásné odpoledne korunované ještě podpisovou akcí. Jojo jen kdyby nebyla takový stydlín, ale zvládli jsme to a má podpisy všech účinkujících včetně podepsaných vstupenek od svých favoritů...Lucie Šoralové, Míši Doubravové, Honzíka Ciny a navrch od Petra Vančury, který nás všechny (od 10- ehm) okouzlil ...lepšího supa ani šakala široko daleko neuvidíte, je super !

Po představení jsme se šli maličko přesladit dortem a probrat celé představení. Je obdivuhodné jak si Míša vždy pamatuje detaily a některé pasáže i  text písní a to  od slova do slova.  Můj muž je přesvědčený, že Míša jede jen na dvacet procent a nejspíš bude mít  pravdu.
Tak a   pokračujeme v dnešní cestě za kulturou. A to nejen ale víc v dalším příspěvku.
a jedna jablíčková čepulka pro Elenku aby ji to nebylo líto, že ji ještě do divadla nebereme  sebou :o)


5 komentářů:

  1. Jé Aranelko, já tam vidím bývalou lásku ;-) To muselo být krásné představení...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko opravdu? představení je krásné...Viktorce by se líbilo a tobě tedy určitě taky :o)

      Vymazat
    2. Určitě :-) Jen nevím, zda by se to líbilo Martinovi :-)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Martino děkuji ...bylo to trošku trápení ale krok za krokem se zdokonaluju, tak snad to bude čím dál lepčí :o)

      Vymazat