sobota 11. května 2013

Barování v květnu

 

...bylo ve znamení virózy...všichni jistě víme o který typ nemoci půjde. 
Filip se celý večer snažil přijít této záhadné nemoci na kloub. Důsledkem toho jsme se prohýbali  v pase smíchy. Miluju ty jeho obličeje, narážky ale  bojím se toho, že nám ho jednou odtáhnou na lepší (víme Dyk, Klus a podobní že...ti už nám asi na Barování nezaspívaj ) až pochopí v TV, že v MB je jedinečný komik máme po hehe.
Na Barování chodím zcela pravidelně už vlastně pár let. A ještě se mi nestalo, že bych odcházela nespokojená nebo sklamaná. Ani tentokrát tomu nebylo jinak. Nechybělo překvapení večera či staří známí bařmeni, na které se pokaždé moc těším.

Myslím že podruhé vystoupilo Alotrio band.








lll






Renata Drossler (ať mi promine, moje klávesnice neumí napsat správně její jméno) nás svým vystoupením oblažila poprvé.
Je úžasná v představení Edith a Marlene ( divadlo  pod Palmovkou) viděla jsem, slyšela a užila si asi před dvěma lety. Skvělý zážitek, doporučuji !
A ještě jedna významná informace,  skvělou herečku a zpěvačku na Barování doprovázel nejlepší barový pianista 2013 Petr Ožana

2 komentáře:

  1. Krásné fotky Aranel,určitě jste si to zase vychutnali!A přeji Ti vše nej...k dnešním narozeninám!Nádhernou oslavu se všemi,co miluješ a oni Tebe a s psíčkovejma Holynkama!Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko moc děkuji. Za pochvalu fotek i za narozeninové přání :o)

      Vymazat