neděle 23. září 2012

Víkend může začít.

růžička od Pepy :o)

Volný víkend se  rovná balzámku na mou pocuchanou nervovou soustavu. Plánováno bylo spousta akcí  a také nějaké návštěvy ale nakonec ale jak už to bývá, ten nemohl, ten něco měl...prostě využili jsme volné chvíle pro relax, procházku s Holynkami, vaření i menší úklid. 
Cirskus skončil. Před časem  udělal škrt našim plánům tím, že si své maringotky a šapitó rozprostřel na zelené ploše. Zvykneme tam venčit Holynky.  No a v sobotu začal cirkus Praga už zase balit.  Takže plocha, kde si naše psí dámy opět budou moct volně provětrat kožíšky se opět uvolní ale stejně...trošku nám bude chybět


Doma pak rychlé rizoto z kousku masa,  s houbami, rýže divoška a bylinky ale chutnalo :o)

 V blízkosti našeho domova vyrostl senior park. Skvělá věc na kterou se zdejší senioři moc těšili. My sme tam zatím ale žádného, který by se procvičoval neviděli. Viděli jsme ale mladé lidi, pubertální omladinu a tak mě logicky napadlo, proč neexistuje pubertální park? 



2 komentáře:

  1. ve vedlejší vesnici je obdobný park. Cvičíčí seniory tam vidím často. (pokaždé když jdu od kadeřnice :))

    puberťáci u nás kam chodit nemají, tak není od věci nad parkem pro puberťáky přemýšlet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NO právě u nás také ne. Ovšem tento seniorský zdá se je velice baví. Každý den když venčím HOlynky tak kráčím kolem a vždy tam jsou a cvičí jak o život :o)

      Vymazat