středa 24. června 2015

Poklady ze sklepa

konečně jsme se vyhecovali k úklidu sklepa.
I přes můj bloklý krk na tom trvám. Když dnes ne, tak to odložíme...známe to, že.
Musím na svého muže tlačit. On totiž všechno počebuje, všechno se hodí.  Nejvíc krabičky se šroubky, podložkami, matkami ....dráty, staré prodlužovačky, krabici od bot plnou smirků různě drsných...
Nakonec se podařilo sklep hodně probrat. Vše nepotřebné putovalo do popelnice a do sběrného dvora.
Jenže jsou věci, kterých by se rád zbavil můj muž a já  uhájila vlastním tělem. 
Přesto, že  nevím....jak a kdy je použiju. A jestli vůbec půjdou opravit.

 
 



Uhájila jsem i krásný těžký popelník. I když u nás nikdo nekouří...a to je super !!!...jenže co s tak pěkným kouskem ...bez chybičky

a starý svícen.  Ten  už své místo má.
 Vyžehlila jsem i hromadu prádla.
Zítra by už mohla začít opravdová dovolená.

6 komentářů:

  1. Sú fantastické :-)))
    A my máme na rároženie kotolňu a drevárku ....a aj napriek neustálemu preberaniu a prekladaniu, už som aj vyhadzovala tento rok, je to plné, lebo manžel všetko potrebuje ! a má to uskladnené ako čerešne v debničkách...a pritom je to ten útulný domček, za ktorým je backyard....a chcela by som tam mať zašiváreň...a horné podkrovie zarárožili mladí...Naďa nevie ukladať...a teraz ako to tam dorábame,kto iný ?.. tak budem potrebovať najskôr banánové krabice :o( , aby sme mohli vôbec ísť na vec !
    Daj pozor na stavce ! Aby si sa nedorazila :-) Už si len užívaj :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenka a čo by si robila v zašivárni ? :o) všeci ťa potrebujú tak musíš zostať v centre denia :o)) Stavce...ani som zaspať nemohla od bolesti. Už budem :o)

      Vymazat
    2. Och, dík ! , to som potrebovala počuť :-)

      Vymazat
  2. Všechno se hodí... to dobře znám. Neustále svádíme s mužem boj, každému se hodí něco jiného, takže se ve finále nedá vyhodit nic. A nejhorší je, že tuto vlastnost zdědily obě děti.

    OdpovědětVymazat
  3. Ale poklady jsi zachránila krásné!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, že tento problém není jen u nás. V paneláku je to ale peklo. A já mám ráda prostor, vůbec potřebuju kolem sebe prostor a to je malér :o)) Poklady jsem sice zachránila ale co s nimi ? asi se pokusím prodat.

      Vymazat