sobota 29. června 2013

Barování se Sandrou Novákovou


 
se vždy moc těšíme. Přesto, že si zvykneme dělávat radost návštěvou různých jiných kulturních záležitostí, Barování zůstává v rámci dobré...předobré zábavy... na místě číslo jedna!
 
Tentokrát předem avízované akce jako  Viva Petr Hapka v Bratislavě, festival ve Varech a další jiné samozřejmě  nevyjímaje dovolených, to všechno napovídalo, kdo z pravidelných účinkujících bude chybět.
I tak se večer  moc povedl, byl dokonce báječný.  Říkám si, kolík  musí  za takovým prima večerem být  práce, co to musí stát nervů a času .  Takové večery se těžko můžou organizovat bez toho aby člověk nedal kus sebe.  Sandro děkujeme moc !
 
Kdo nechyběl a skvěle komentoval naši politickou scénu Filip Rajmont. Ten si doufám své povinnosti a dovolenou bude vždy vybírat mimo barovací termín, to bychom Filipe nepřežili.
 
Ovšem, že bude chybět Petr Zimák ??   troufám tvrdit, že to je poprvé kdy na pódiu nestáli bicí a za nimi neseděl Petr...inu všechno je jednou poprvé.
 
Poprvé ale přišla zazpívala a oslnila krásnými rudými vlasy Denisa Nesvačilová.
 
Tak trošku jsem předem sázela, že to dnešní Barování hodně podrží naši krásní mladí tojest Štěpán Klouček, Toman Tomeš, Míša Doubravová, nedávno se přidavší David Gránský. A tak se i stalo :o)
A pokud mluvím o mládí, nesmím opomenout nejmladšího účinkujícího...věková hranice účinkujích se  podezřeele snižuje :o))....jedenáctiletý talent Marcel Brouk.
 
 
 
Velkým a milým překvapením ...jak už to ostatně během Barování bývá...byla asi nejen pro mě Natálie Kocábová. Hodně doufám, že se ji s námi líbilo a stane se častou účinkující.  
 
Novinkou večera byla i Jana Burášová. Jak Filip vtipně okomentoval...chroští od Ledeského :o))), spolu s pianistou Davem Mendezem, moc příjemné, také doufám.
 
Další milá překvapení. Tak to moc hezké ještě  načesané do drdolu, přímo z hlavních večerních zpráv  přijela k nám a zaspívala i sama se doprovodit na piano... Emma Smetana. Velký talent a navrch krásná. To se jen tak nevidí :o)
 
Velkou radost mi udělal pohled do baru, kde skromně postával Jan Karez.
Záruka dobré zábavy a ještě lepší hudby !!! (nějak dlouho nezazněl fagot...ten modrý, pamatujete?)
Překvápko jménem Honza Žampa... zpěváka a frontmana skupiny Eddie Stoilow. Krásně zastřený hlas, to nás baví.
Ještě zmíním  stepaře Tomáše Slavíčka, prostě je úžasný.
 
A nyní záplava fotografií...komu se zdá málo a chce ještě víc  je na facebooku...a samozřejmě mnohem lépe popsáno a videjíčka jsou jako vždy...tentokrát překvapivě brzy u Wlčice :o)
 
P.S. Barování  se letos překvapivě koná i v červenci, zajistěte si lupeny včas !!!
 

 

 
 














 


1 komentář: