Konečně máme doma jahody. Ještě, že je v blízkosti Ikea, jinak nebydlíme a nemáme jahody :oD Mám je moc ráda jen tak nebo pokapu balzemikovým octem. Můj muž má rád jahodovou klasiku ...šlehačka, zmrzlina. No já vlastně taky. Ale proč nepřijít ráno po druhé noční a nepustit se do pečení koláče, že :o)
Mandlovou mouku jsem koupila nedávno. Měla jsem takovou představu, že bych mohla vyzkoušet macrons haha. Nedošlo na ně, no nevadí, třeba příště to dám. Mandlovou mouku lze ale použít i při výrobě koláčů, třeba do drobenky. Mě zaujal recept z blogu Dolce de Leche zde ale trošku jsem ho s ohledem na výběr ovoce poupravila
3 lžíce cukru, 6 lžic rozpuštěného másla, 3 vejce, sůl, 1 a 3/4 hrnku mandlové mouky, ovoce. Pokud by se vám zdál málo sladký ...nebude...pokapejte třeba sirupem z Agáve. Dobrou chuť a krásnou neděli :o)
Vypadá tak lákavě a sirup z agáve jsem nikdy neměla ;-) Musím napravit :-))
OdpovědětVymazatKrásné dny
Lenka
Mandlovou mouku neznám .... to se musim mrknout po obchodech .... bubla je k nakousnutí, dík za recept:-)
OdpovědětVymazatAjka