neděle 13. ledna 2013

Dobít se Hajným...

...tak to jsme si po vydatném ponocování přáli. Ne, že  by nás Barování nenabíjelo ale tak nějak jinak. Prostě dobitých baterií není nikdy dost.
Návštěvu Galerie Cesty k světlu jsem plánovala už několikrát. Obrázky Zdenka Hajného jsou znémé a lidmi oblíbené. Ale znáte to. Přesto, že se nachází v Praze je nám Počernickým trošku z ruky. A potom, takovou touhu většinou převálcuje jiná nebo v horším případě se přidá nedostatek času.
Ještě, že máme ty blogy, na jednom s názvem Rejcka spisovatelka Jitka Neradová pozitivně zmínila návštěvu zdejší galerie, její cestu za světlem. No a  protože...ta  naše návštěva nebyla vůbec proti :o), vyrazili jsme a moc  jsme si to užili....
...dokonce si myslím, že i největší skeptik si užije a pozitivní sílu všudepřítomných obrázků v kombinaci s kameny, křišťály...ucítí, nějak se vnitřně zastaví :o)







Labyrint světa a ráj srdce


Kříšťálová čajovna 



občerstvení v Krišťálové čajovně ...čajíky různých chutí a vůní

nenechali jsme si ujít ani program v Křišťálové čajovně

 
Pokud máte Galerii Cesty ke světlu daleko, můžete si dopřát alespoň virtuální proglídku zde

 

No a odpočatí domů, kde na nás čekal také jeden kámen...ten oblíbený v zimním čase..na rackletovém grilu, horký sýr, pečené brambory a skvělé domácí víno,  byl to příjemně strávený čas :o)

4 komentáře:

  1. Ahoj Aranel, musel to byt opravdu bajecny den! Kdyz ctu o takovych zajimavych akcich, je mi lito ze jsem tak daleko :) Mimochodem, nevim,jestli jsem ti to uz nepsala ale vyrostla jsem v Satalicich a muj otec tam stale zije. Zdravim,Monika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Moni, my tady zase nemáme živé srnečky ale báječné věci...akce se dějí na celém světě :o) jestli jsi z Prahy, tak jakási naděje, že se někdy uvidíme, poznáme zde je a to mě moc těší...již předem. Zatím tě do té Kanadské dálky moc zdravím .o)

      Vymazat
  2. Těch správných cest a příjemných zážitků není nikdy dost!

    OdpovědětVymazat