sobota 12. ledna 2013

Barování...









opět veliké poděkování pani ředitelkce...ba dokonce přezidentce Sandře Novákové :o)...za to, že umí své nápady skvěle přetavit v ojedinělé večery a nás to prostě baví...a nejvíc za její velkorysost ...děkujeme :o)



...letošní poprvé ve znamení mládí....odečteme-li samozřejmě  směšnou číslovku vyjadřující věk některých  účastníků.. jako třeba Jiřího Slupky Svěráka a samozřejmě naši Věry Nerušilové....ani jeden z nich rozhodně do skupiny ohrožených druhů nepatří spíše  spadají do kategorie lidí, kde věk je jen číslo.
 No a ostatní účinkující, kteří dokázali Malostranskou Besedu pořádně rozproudit byli ti skutčně...tedy věkem mladí...jako Štěpán Klouček, Míša Dobravová, Bára Zmeková a další...viz. fotoreportáž.
Jo a Filip opět perlil. Mám ráda když hodnotí naši politickou situaci a nyní je díky prezidentským volbám i o čem. Ujal se ale i "prekladu" a tak díky němu i víme o čem spíval Ray Shatay z Izraele :oDDD .



 














 

 




A jedna po půlnoci...odchodová...tentokrát  hooooodně vzdáleně může připomínat obrázek  Schikanedera a  to proto,  že zrovna dnes končí jeho výstava v Praze.

2 komentáře: