úterý 23. října 2012

Tří špatné zprávy



 Tou první je, že Miška včera v šatně zapoměla fekete sapka (černou čepici) musela jsem vyhledat ve slovníku jak se to řekne maďarsky ale ani to nepomohlo, sice nám na recepci rozuměli ale nic se nenašlo.
 Druhá špatná zpráva je státní svátek, což znamená, že všechny obchody jsou zavřené a nemůžeme fekete sapku koupit...chjo.
No a ta poslední, že jsme z Prahy přivezli mlhu. A tak zatím co včera večer jsme plavali ve venkovním bazénu a kochali se pohledem na měsíc, dnes hrozit nebude. Měsíc rozhodně neuvidíme.


Ale naštěstí neprší, máme jen trošku obavy, že do zítra umřeme hlady, my totiž žádné zásoby jídla a pití nevozíme...pravda pár řízků jsme sebou jako správní češi měli ale ty už jsou dávno v bříšku.

A tak se vydáváme do města.
 ...jdeme se podívat na  místní hrad  Nádasdyovcov.....
 



...je zde moc pěkný park....naštěstí jsme z Prahy přivezli mlhu ale ne déšť ....
trošku Monstr high :o)

a jedna hodná holčička

 

 ...naštěstí nacházíme i otevřenou restauraci. Je to pěkná pizzerie, která má hned několi zvláštností. Z prvé se jmenuje Zlatý bažant :oD...a za druhé, zde žije Daisy, fenka bernského salašnického...je skvělá, loudí a čumákuje přímo u stolu :o)

 Po vydatném obědě se rozhodneme pro malý dpočinek. Jenže, relax vypadal takto...
 ....a tak balíme plavky, župany, ručníky a pantofle....od 16 hodin je slevněné koupání. Včera jsme zjistili, že do zavíračky, která je ve 22 hod. nám vodní hrátky bohatě stačí :o)



6 komentářů:

  1. :-)) fekete den dá se říct :-) bez čapky a bez jídla :-( Užijte si to!! moji nohu čeká další rekonstrukce, ještěže jsem nejela! ;-) všechny moc zdravíme!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. igen :o)...držíme pěsti nejen noze.. a také zdravíme :o)

      Vymazat
  2. Vy si to tedy pěkně užíváte....:-)
    Přeju vám aby opadla mlha a v lázních zavedli v době státního svátku masáže zdarma:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Familko, nezavedli ale užili jsme vodních hrátek dosyta :o)

      Vymazat