pondělí 2. července 2012

stokrát opakovaná lež tři

...dva? vy ste nečetli "stokrát opakovaná lež dva?" ale ano JÁ si to moc doře pamatuji, že jste tu dvojku četli...ČeTli..četLI...čETLI...četlI...četli....čETli...............................................................................................................................................četli!!!!!
Takže, pochopili jste jak se vyrábí pravda a naší rodině? přesně tímto způsobem. 

P:  "udělal jsem ti někdy něco?"
Vé: "nééé neudělal, co bys mi udělal?"
P: " a proč jsi za mými zády převedla Maruščin byt na sebe?"
Vé: "no protože TY by si s tím nesouhlasil"
P:  Vé, pochop, proč bych s tím měl souhlasit vždyť si převedla na sebe  něco co ti nepatří"
Vé: "Pepo takového tě neznám, ty si se od doby co s tebou žije  eL(to jakože já) ..strašně změnil...dřív by ses o to nebral"


TAk už je vám  jasno, kdo za to může?...jednoduše,  kdyby nebylo mě, tak by Pepa o žádný majetek nepřišel.
A nebo jo?

14 komentářů:

  1. Aranelko,
    moc dobře vím o čem píšeš a jak se teď cítíte !
    Já se momentálně soudím o majetek, teda majetek jeden byt 3+1 v paneláku a já zase okrádám své děti :-o
    Kdyby totiž nebylo pana T , tak si prý š´tastně žijem až do smrti, ale tak jednoduché to není !
    A tak platíme právničku a soudíme se, ale zatím je to jednou tak a podruhé přesně naopak , nestačíme se divit , včetně právničky.
    A jak nakonec soudkyně po dovolené rozhodne to je ve hvězdách , zatím je to jen pěkná s.... a bezmoc !
    Ale pevně věříme v boží spravedlnost , i když v dnešní době člověk nikdy neví ;-)
    I přesto všechno přeju pracovní pohodové dny !

    OdpovědětVymazat
  2. Ilonko, soudila jsem se už v minulosti...a nerada bych aby se to opakovalo. Stačí se podívat na TV reportáže, jak to s tím soudnictvím u nás vypadá. Navíc, veliký krajíc podstaty sporu sežerou právníci. Takvoá cesta stojí hodně nervů i peněz. Ale někdy to jinak nejde. Držím ti pěsti a v tu boží spravedlnost věříme i my. Moc děkuji, kolegové se mi o rozptýlení postarají..alespoň tam je v jistém ohledu pohoda :o)

    OdpovědětVymazat
  3. To nerada čtu...taky budu (jsem ) ta nejhorší pod sluncem, zkazila jsem mu chudáčkovi živit a ještě ho připravím o majetek... Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to jsou starosti, nezávidím...

    OdpovědětVymazat
  5. Jak přijde na majetek i ta nejsoudržnější rodina se najednou rozpadá na různé frakce které se snaží toho komu majetek patří a jsou jeho potencionálními dědici přesvědčovat a různě uplácet, že zrovna oni jsou ti kteří to s ním myslí dobře, a že jen oni by měli mít nárok na jeho majetek. Ještě větší průser nastane když dotyčný zemře bez závěti a to pak jde veškerá sourozenecká, rodičovská či jaká ještě rodinná láska už vůbec do kélu. Přeju vám silné nervy a doufám, že se to nějak vyřeší k vaší spokojenosti a dosáhnete kýženého klidu.....hezké prázdninové i když neklidné dny a zdravím Hollynky i Pepu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Aranelko tato verze mě napadla..docela silně a je mi líto, že se to takhle zamotává. Rozptyl od kolegů :) ty jseš číslo! Ale máme stejné myšlenky, rozptyl je podle všeho i moje "touha" ...pietu bych ráda zanechala tady na blogu a samozřejmě ve fotoalbech...vypěstovaných květinách, ústní tradici a tichém zbožném životě :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...spíš jsem negramota....aneb slovní hříčka ? :oD

      Vymazat
    2. ne lezu na blog pozdě v noci vůbec mi to nepálí..melu koukám pátý přes devátý..ale hlavně, že dobrá nálada zůstává :)

      Vymazat
  7. Když mi kdysi moje mamka vnucovala celej barák, tak jsem nechtěla, že jsme dva a rozumíme si, že se dohodnem. Ha, ha, ha. Dnes tluču hlavou do zdi a říkám si, proč já hloupá ji tenkrát nepolechla, ale už je pozdě.
    Naprosto souhlasím s názorem VendyW a na vás oba myslím často a držím pěsti, aby to dobře dopadlo.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji. Když pominu, ten nemalý objem financí...pořád vidím tu mou švagrovou Vé jak táhne tu dezorientovanou babku k notáři ...mimo Prahu...a vede ji ruku....kopla bych ji snad.

    OdpovědětVymazat
  9. Ivana
    Znáte někoho, kdo podobnou zkušenost nemá? Já to zažila dvakrát. Vždycky ve chvílích, kdy jsem na tom byla nejhůř. Ale teď už se tomu směju, přišla jsem jen o majetek :D Ne o úctu v sebe.

    OdpovědětVymazat
  10. Ivano, já fakt myslela...věřila...a máš pravdu, důležíté je vážit so sám sebe. Pohodové dny přeji :o)

    OdpovědětVymazat