neděle 18. září 2016

Gastronomické ách

Neděle. Dnes už se pořádně rozpršelo. Pěkně po Šumavsku :o)
To je nejlepší trávit čas v lese. Na houbách
Zde lištičky mají své nory ...
a nejen lištičky
některé houby  mají obydlí krtečkové

Pořád nalézáme borůvky a že jich tu je
a pak se vracíme do sucha.
Převlékli do suchého a popojeli autem do Kašperských Hor. Již tradičně při našich šumavských cestách k  Nebespánovi . Bez této gastronomické návštěvy by nebyla dovolená kompletní :o)

Když vidím to piano, nedá mi nevzpomenout na Vaška Tobrmana. Byla by to skvělá kombinace. I pro něj :o)
Moje rillettes (rijet), miluju ty maličké kyselééé okurčičky :o)
Manželovo kachní prsa s houbovým suflé a opečenými brambůrky
nikdy neodoláme dortíkům a protože jsme oba s panem Pepou čokoholici tak  cupcakes a dort
Pokud si koupíte říjnový časopis FOOD, můžete si upéct kachní prsa  dle receptu pana kuchaře Francois. Právě on má na svědomí naše časté návštěvy zdejší "kavárny"
 
Dortíky a další sladké laskominy z rukou cukrářky Jany. 
která pořádá i kurzy pečení

Žádné komentáře:

Okomentovat