pondělí 4. května 2015

Multnomah

Do severozápadního Oregonu se s Holynkou asi nepodíváme ale ....nedávno jsem pořídila veselé barevné klubíčko i přesto, že to není můj šálek kávy. jenže všechno zimní oblečení i obuv mám shodou náhod v černé a čeho je moc toho je příliš.
Přemýšlela,  který z návodů na šátek  použít.


Návod,  jehož autorka je Kate Ray ...více o ní na jejím blogu www.helloknitt.net . Se mi pozdával nejvíc.  Když se člověk nechá inspirovat přírodou, kterou má rád, tak  nemůže vzniknout nic ošklivého. A s tímto vědomím  a se svými malými pletařskými zkušenostmi jsem se pustila do díla.
Pletla i  jsem párala, to je jasný. Jenže, to je právě ta největší škola...uznat svou chybu a vrátit se zpět ..třeba zas a znova :o)


A nutné podotknout, že výrazně mi pomohl český překlad na sránkách Vlněných sester

I tak ...semtam...se objeví chyba ale učený nikdo z nebe ...že ?

 Třeba  se jednou vypletu a třeba .... někdy uvidím skutečný Multnomah, Jeden nikdy neví i když pravděpodobnost je tak mizivá :o)







4 komentáře:

  1. Vidím pouze první a poslední fotku, ale i tak parádní dílko. Jo a Holynky mají fazonku jedna báseň, posílám podrbání :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné barvy Aranelko a koukám, že nám ta krajka takhle malá stačí oběma, že? Já v něm mám také pár chyb, ale jak píšeš, těma se člvěk učí nejlépe.

    OdpovědětVymazat