úterý 3. března 2015

Forever

a dva otazníky.
Ten jeden si kladu při osahávání přízí stejného složení .....přitom tak rozdílné pocity.
A dilema...či merino?

Druhý se ptá? jak dlouho mě to bude bavit? nebo to už je láska napořád...forever ?
Zatím jo. I když jsem taknějak ztetkovatěla. A můj blog se mnou.

Rozkoukávám se po kvalitní výbavě. A maluju si pletené plány do budoucna.
A učím se. Některé návody už znám  zpaměti.

....
Holy včera ráno otočila studentskou s višněma. A celou ji sežrala. Čekali jsme další pohromu. Ale je v pohodě. Jen si nás tak moudře prohlíží.

11 komentářů:

  1. Jak jednou jehlicím či háčku propadneš, už je to navždy :). Alespoň já to tak mám. Kouzlo klubíček je prostě tu. Pletu od mala, někdy víc, někdy míň. Teď jsou tak krásné příze, že nelze odolat. A stále víc propadám kouzlu pravé vlny. Jak pravil vnouček, babičko já bych si moc přál nějakou další ovečku :), taky poznal rozdíl mezi akrylem a přírodní vlnou - jsou mu tři :). Takže s chutí koukat po kvalitní výbavě - nakonec ve světě to teď strašně frčí, tak jaképak tetkovatění :)), jdeš s dobou!!! A Holy je holka mazaná :))).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko až půjde o mne tak určitě půjdu to přírodních materiálů. U dětského oblečení ale si nejsem jistá..ehm jestli by přežilo praní v pračce a sušení v sušičce :o))) Nová doba žádá své.
      Holy je holka mazaná a to všema mastičkama :o))))

      Vymazat
  2. Jak jednou jehlicím či háčku propadneš, už je to navždy :). Alespoň já to tak mám. Kouzlo klubíček je prostě tu. Pletu i háčkuju od mala, v nějakém období víc, někdy míň. Teď jsou ale tak krásné příze, že nelze odolat. A stále víc propadám kouzlu pravé vlny. Jak pravil vnouček, babičko já bych si moc přál zas nějakou další ovečku :), taky poznal rozdíl mezi akrylem a přírodní vlnou - jsou mu tři :). Takže s chutí koukat po kvalitní výbavě - nakonec ve světě to teď strašně frčí, tak jaképak tetkovatění :)), naopak jdeš s dobou!!! A Holy je holka mazaná :))). Nám tak naše Besi sežrala upečené dvě kg masa, co bylo na lince pro návštěvu. Neudělala nikde ani flíček, plech stál stále na svém místě a ona se tvářila, že ona přece nic :), Jsou to prostě moc chytré potvůrky.

    OdpovědětVymazat
  3. Vzpomínám jak to začalo...vzpomínám na vzpomínání..na krámeček s jednou hodnou paní :). Ať to trvá jak třeba..je to nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mijo taky si říkám...a snažím se dívat na to s lehkostí bytí :)

      Vymazat
  4. Já ji včera sežrala taky. Ale jestli moudře pohlížím ... to teda dost pochybuju :)

    OdpovědětVymazat
  5. Aranel vaše pletené a háčkované modely jsou krásné. A ty pro Elenku jsou navíc něžné.
    Pozdravujte Holynku, já sežrat celou studentskou, tak nezapnu kalhoty.
    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo ona Holy má takový prima vytahovací kožíšek, takže se klidně hlásila o hlavní porci jídla.

      Vymazat