středa 1. ledna 2014

první příspěvek v roce 2014

nemůže být jiný než ohňostrojový.
Letos jsme z balkónu jen krátce vykoukli abych udělala třikrát cvak a  pak jsme tu víc než hodinovou palbu...opravdu to u nás v HočoPočo  vypadalo jak na bitevním poli :o))...sledovali pěkně za okny v teple domova. Nechtěli jsme si zopakovat loňské marodění, které okořeněné přemírou osobní statečnosti "jooo už je to dobrý" jsme marodili a brali ATB hned od druhého ledna a končili na střídačku v dubnu. Já si pak ještě vybrala další ATB v červnu, tak takhle letos ne.

zdá se mi to nebo je tam kouřové srdíčko ?
Zvažovala jsem založení své 365, tj. co den to příspěvek. Otázka zní komu tím prospěju ? :o)))  Trošk se bojím, že bych nudila jak vás tak možná i sebe. A potom ta prokletá prokrastinace :o)))Momentálně mám velkou chuť ale vím, že se mi záměr trošku míchá s další představou o  tom, jak se budu já...můj život a moje koně ubírat. Ostatně ještě je pořád dostatek času, protože první příspěvek v mém prvním blogu Aranelka12 se konal 24.ledna roku 2010...je to vůbec možný ???  zatím to ale vidím tak, že budu psát když bude o čem ...a bude to publikovatelné :o)))  a fotit, když bude co a bude to trošku ke koukání.  Čili žádná změna...zatím.
 
V novém roce si nedávám  žádná předsevzetí, nicméně přání mám i sny a ty  si míním plnit.  A mezi ně patří být zdravá, víc spát,  víc tvořivá, víc společenská, víc scestovalá a samozřejmě být o kapičku moudřejší :o))) Co všechno se za tím skrývá vím zatím jen já, vlastně to neví nikdo tak se nechejme překvapit.
Prozradím jen, že  si  chci svůj život štaré šeny užívat naplno.
 
Malé novoroční kuk do naší domácnosti přípitek čajem z nových hrníčků od Ježíška-jeden malej a jedna velká :o))) ale stejný obsah.... šampaňským jsme si připili loni kolem 19 hod. :o)))...to proto, že ráno prvního jsem v práci...vzhledem k tomu, že petardy řachaly do dvou a před pátou jsem musela vyskočit z postele, byl ten první den dost náročný.
Taky jsem si uvědomila, že už několik let trávím buď Silvestra nebo Nový rok v práci.
 
 
Tak všechno lepší než sami očekáváte přejí Karásci  !
 

13 komentářů:

  1. Tak to PFko je úúúžasné, super nápad! Snad budeš mít psát o čem každý den, ať je celý rok bohatý každým dnem, každou minutou a jen s úsměvem na tváři.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silvi děkuji moc...ten úsměv na tváří přeju i já tobě :o)

      Vymazat
  2. Ty a nudit? Nikdy - Tvé fotky a povídání doslova hltám! Věřím, že budeš psát co nejčastěji.


    OdpovědětVymazat
  3. Aranelko -- i já Tobě přeju krásný a úspěšný rok a at je prostě jen ten NEJ NEJ NEJ.... A hlavně plný zdraví to je opravdu to nejdůležitější ♥♥ Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martia moc děkuji i tobě...my babičky musíme být zdravé :o))

      Vymazat
  4. PFko je naprosto skvělé!!! Ať se ti plní všechna tvá přání a sny!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Aranel, tak ať se ti všechno splní a hlavně ať slouží to zdravíčko! PF je moc vtipné a je vidět, jak vám to doma s mužem pěkně klape:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano ať se sny plní všem ! s mým mužem taknějak proplouváme, co nám zbývá :o)

      Vymazat
  6. Krásné, originální péefko!!!! Zírám!!!
    Nevím, jestli se neopakuju ( i mladší občas trápí skleróza) ale v novém roce hodně zdraví a dobré světlo, at jsou tvé plány kdovíjaké :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie, že by z hruštiček nebylo lepčí? i tobě vše nej ať se sny plní !

      Vymazat
  7. Krásné fotky a vidím, že máte také svítící hvězdu, zrovna tak jako my. Svítíme s ní už od začátku prosince.
    Užívat života si člověk musí, neboť zážitky nám nikdo nevezme.
    A Aranelko ještě nejsme štaré šeny , ještě ne.
    Sice když prijela babička Boženy Němcové na Staré Bělidlo, tak jí bylo 50 a popisovala jí Boženka jako starou vrásčitou ženu.
    Ale my, neboť doba pokročila, jsme přece moderní čupr babičky.
    Jo mě letos už bude taky 48 let a 50-sátka mi klepe pomalu ale jistě na dveře.
    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat