jestli jste si dali v novém roce předsevzetí stát se dokonalou hospodyňkou ...takže brzda.... hezky v klidu ....ať váš štrůdl vypadá lákavěji a ten můj snad taky :o)
Pro vysvětlenou, já štrůdl nikdy neroluju, nazabaluju ale naopak nechám nahoře otevřený. Tak zůstane...za normálních okolností :o)))...těsto křupavé a vnitřek svěží. To černé jsou fakt rozinky...mimochodem vynikající naložené do rumu původní místo určení byla vánočka ale bylo jich hodně tak zůstali v krabičce a čekali na svůj den :o))))
Rozinky v rumu mňam! A mě se v letošním roce podařilo už dvakrát připálit brambory. Pokaždé, když jsem u vaření něco vyráběla :-) Tak snad mám letos taky vybráno! To, že se štrůdl neroluje, slyším poprvé, to bych mohla někdy vyzkoušet!
Přesevzetí si radši nedávám... ale takhle to také umím, neboj, nejsi v tom sama :-)
OdpovědětVymazatNáhodou, aspoň na fotce, vypadá lákavě!
OdpovědětVymazat...sis odskočila na Barování, ne? ;-)
OdpovědětVymazatse prostě stane..
OdpovědětVymazattak to máš na tento rok vybráno ;)
Ajajaj.
OdpovědětVymazatAha, TO jsou rozinky... dokonalá hospodyňka nikdy! Ta mi nesmí přes práh :)
Pro vysvětlenou, já štrůdl nikdy neroluju, nazabaluju ale naopak nechám nahoře otevřený. Tak zůstane...za normálních okolností :o)))...těsto křupavé a vnitřek svěží. To černé jsou fakt rozinky...mimochodem vynikající naložené do rumu původní místo určení byla vánočka ale bylo jich hodně tak zůstali v krabičce a čekali na svůj den :o))))
OdpovědětVymazatRozinky v rumu mňam! A mě se v letošním roce podařilo už dvakrát připálit brambory. Pokaždé, když jsem u vaření něco vyráběla :-) Tak snad mám letos taky vybráno! To, že se štrůdl neroluje, slyším poprvé, to bych mohla někdy vyzkoušet!
OdpovědětVymazat