pondělí 2. prosince 2013

Druhá adventní

To se řekne, vyfoť jednu každý den, když odcházíš do práce za tmy a vracíš se za tmy. Hmm tak jeden cvak u nás na Chvalské tvrzi  s názvem " i my máme štlom a klášnej a oplavdickej neuzizanej heč!" proč žvatlám ? ploto, že každej z nás má plý v sobě malý dítě co se těší na Vánoče a já še těším ...plavda dlouho ale je to šilnější než já :o)

4 komentáře:

  1. U nás máme taky opravdickej! Ještě než jsem se do naší vesnice přestěhovala, vždycky jsem dětem říkala: " tady maj nejhezčí strom." A to platí!
    Krásné adventní dny přeju a těším se na další fotky. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když si v těchto místech odmyslím paneláky, tak si taky trošku připadám jako na venkově a tam opravdu jsou stromy nejkrásnější .o). Děkuji za posvícení, příjemný advent i tobě :o)

      Vymazat
  2. U nás v Plzni na náměstí máme také krásný strom. Letos navíc nový vyřezávaný dřevěný betlém. Už se těším, jak tam v neděli vezmeme vnoučka Samíka.
    V sobotu s manželem jedeme na adventní trh do Norimberka. Už asi po 8.
    Jen vloni jsme udělali vyjímku a byli v Regensburgu. Tamní trh na zámku Thurn-Taxisů je opravdu velmi romantický. V jedné ruce hrneček se svařákem a druhou si nahřívajíc nad otevřeným ohněm v železných nádobách, vše po stříškou oblouženou smrkovými větvičkami, to si připadáte jako o 100 let zpátky.
    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat