pondělí 30. září 2013

S malým zpožděním

 dnes proběhla oslavička Tonyho narozenin. Jeho narozeniny jsou už navždy spojené s oslavou významného výročí mého muže. A to bylo tenkrát tak, před  porodnici nervózně přešlapoval a kouřil jednu cigaretu za druhou. A když vyšla ven sestřička a oznámila, že se narodil zdravý vnouček Toníček, zmačkal krabičku i se zbytkem cigaret, vyhodil do koše a od té doby nekouří. A nedávno tomu bylo dvacet let. Tak vám oběma mládenci přeji všechno nejlepší !!!
 A večeřelo se v Al Mulinu...už jsme tam jako doma :o)
předkrm....chobotničí chapadlo...Tony valil bulvy a moc tomu nedal..ale zkusil a tak to má být :o)

polívčička s řeřichou

 zaujal nás skleničkový nelustr :o)
pizza obří...a obří olivy

grilované kuřátko s polentou

milá obsluha


kouzelná koule




A tajemství kouzelné koule prozrazeno...když se přelije horkými malinami praskne a ukáže se uvnitř vanilková zmrzlina :o)

7 komentářů:

  1. Aranel Tony je krásný kluk, vlastně dospělej mužskej.
    Můžeš být na něj pyšná.
    A já doufám, že se také dočkám plnoletosti mého 3.letého vnoučka.
    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
  2. Všetko najlepšie prajem Tonymu, hlavne zdravíčko a manželovi veľká gratulácia k ohromnému rozhodnutiu, ktoré mu vydržalo. Pretože takéto odhodlanie má veľa ľudí, ale nevydržia. Andrea.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za přání. Co se týká odhodlání budu mít stejné výročí 2.5.2014 ...i přes problémy s jojo nadváhou jsem za to moc ráda :o)

      Vymazat
  3. Gratulace, máš nádherné muže v rodině ;-) Já budu mít také výročí nekouření, devět let. Vděčím za to Viktorce, jinak jsem nikdy neplánovala přestat, já to tak milovala :-))

    OdpovědětVymazat