čtvrtek 19. září 2013

meditace

už ani nevím kdy jsem byla meditovat poprvé. Ale dva roky tomu jistě budou. Má v tom prsty Gabro, fakt by mě to samotnou nikdy nenapadlo. Jak taky. Jsem taková ve všem příliš zemitá  :o) Vznášení se nad realitou všedního dne mi opravdu jde hodně těžko. Růžovými obláčky dokonce opovrhuju :o)))
 
Meditace je pro mě forma psychické hygieny. Nechodím pravidelně ale jen na jedno místo. To místo se nachází nedaleko zastávky  s příznačným jménem Baterie...to aby bylo jasno, že tato činnost má na mě takový vliv...minimálně....dobiju si baterky !
 
Tentokrát se mi moc nechtělo...rovnou z práce...jakoby něco na mě lezlo....a potom když už jsem vstoupila do tramvaje a v hlavě mi jede jak by bylo doma na gauči dobře,  tak koukám slečna s koňskou hlavou...fakt jsem si chvíli myslela, že nejsem úplně v
 
pořádku. No ale, všechno má svůj smysl...i nesmysl :o))) a tak dnešním dnem zakládám nový štítek s názvem divnolidi v MHD a že jich už pár snímečků pro pobavení vás čtenářů mám :o)
 
Jo a meditace? byla báječná :o)
 
 

4 komentáře:

  1. Aranel,
    ono někdy se vznášet nad zemí nemusí být vůbec na škodu !
    A divnolidi v pražském MHD, no alespoň každý hned ví, s kým má tu čest ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ilonko nejní...jen to umět ...a já býk, při zemi přízemní :o)) ale lepším se. Divnolidi jsou milým zpestřením všedního dne ...jen houšť :o)

    OdpovědětVymazat
  3. U té Třetí jsem se prosím narodila :-D

    OdpovědětVymazat