středa 12. prosince 2012

Prosincové Barování




...Sandry Novákové bylo posledním v letošním roce. No ale my skalní už třímáme v ruce lupeny na příští rok a někteří z našich blízkých budou dělat pod stromečkem překvapence :o)
Už je to vlastně několik let, co navštěvuji tento pořad a to prosím pravidelně ...včetně těch benefičních i toho letního šapitového a vůbec, Bar mám moc ráda i mí přátelé a dokonce blízcí příbuzní. No a každé Barování je něčim jiné odlišné a to nejen výběrem interpretů ale i jejich počtem a tak. Prostě a zkrátka, nevím jestli někdo zaznamenal změny prosincového trošku Vánočně laděného Baru a byli jsme obdarování ooooobr koláčem, který nám pani ředitelka nechala upéct. Byl kynutý s tvarokem a povidlama a mákem napsané Pf 2013 a ještě maková hvězda. No a ten koloval a každý utrhl kus a upatlal si pusu a smál se a byl prostě rád na světě jménem Malostranská Beseda.
No zaznamenala jsem také jednu ztrátu. Zažila jsem to pouze u jednoho letního pořadu, kdy si Věra Nerušilová odskočila k moři...zaslouženě, páč její pořad s houslistou Alexandrem Shonertem byl úžasný a celý si ho Věra bravurně moderovala a zpívala a vůbec tak dávala nám velikou radost. Tak prosím tahle barovací stálice nám v prosinci chyběla. Ale snad se v pořádku shledáme příští rok, už se těším.
No další malou novinkou ale ostatně tak je to pokaždé...prostě někdo úplně nový a tím byla izraelská skupina (dodám název), nebo Lenka Nová , Funk corporation Primáckého zprávaře, Ilona Maňasová s Martinem Sedlákem ...prostě všichni byli opět bájobájo báječní...a samozřejmě vynikající Augustin Bernard, tak to je můj balzam na porouchané nervy :o)
Tak a jelikož listopadové Barování bylo velké co do počtu hvězd.. z důvodu (zřejmě) nám známého...točila nás ČT a bude se snad i vysílat ...ba přímo na Silvestra, tak tohle prosincové zaznamenalo takový trošku úbytek účinkujících ...bych řekla.

Jenže to není tak, že by představení bylo ošizeno na délce či kvalitě. To většinou bývá tak, že je prostor pro Filipa ...pro jeho politické názory, tipy na prezidenta no prostě dozvím se jak vypadá politická scéna v naši zemi, co nového a tak vůbec, vše jeho očima :o)))
 No a samozřejmě  i zpíval, tančil ..aj na takový maličký striptajz došlo :o))..
TAkže prosím, dost slov...zde je fotodokumentace...myslím všech účinkujících











Tomáš Živor




Ran Shaptay



Petr Kutheil a Aneta Špačková, klavír Jakub Přibyl a na bicí Petr Zimák






jo..byl hlad a Pepa se postaral za občerstvení...tlačenku schlebem :o)))



pro mě velké překvapení...účast Honzy Nedvěda...hmmm ještě odpoledne zval na jedné ss své příznivce na konzert Bek ofis...no a po koncertě rovnou do MB ...i on má Barování rád :o)
Pokud se chcete dočíst o prosincovém Barování víc, tak navštivte stránky  Lucie, tá v žádném případě nelelkuje :o))  no a samozřejmě Wlčice, která ještě lelkuje ale zato bude mít skvělá videjíčka se slovním doprovodem

2 komentáře:

  1. parádní akce.
    A super fotky!!

    Na záznam se chystáme ve "velkém".
    Pokud to dopadne, tak bude "Domácí Barování" s kamarády u televize :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie, domácí Barování? tak to je super, proč ty holka si tak daleko, hned bych potvrdila účast :o)))

      Vymazat