pátek 17. srpna 2012

Schovávali jsme se...





 ...včera před sluníčkem. Sofinka je hodně světlý typ a přesto, že  jsem ji hodně mazala,  objevila se ji na tvářičce droboučká krupička.  Zvolili jsme nejdřív program dévédé a tak Sofi poprvé viděla hraný film o  Pipi.

  A myslím, že to byla láska na první pohled. Však odpoledne jsme ji ještě zopakovali.

 Den jsme také trávili v obchodech. Po nákupu potravin a  šatiček se nám nevyhla ani Ikea. Dětské menu za 25kč + zmrzlina k tomu, to baví i babičky :oDDo žluté tašky jsem hodila lněný polštář, který mi Pepa večer u TV vždy záviděl. K smetanově bílému přibyl béžový. Jenže žlutou tašku mi gentlemansky vzal, poslal nás pro zmrzlinu a až doma na mě vykouklo překvapení...deka, kterou jsem měla v plánu koupit na podzim...je pletená a bavlněná, něco pro mě na pyžámkové dny po nočních...prostě prima dárek jen tak  :o)




Tatínka Sofinky jsme pozvali k nám domů na večeři.  (jídlo jsem nefotila ale byly řízky a pečené bramory se zeleninou, pro Sofii rajská s masíčkem a pro všechny švestkový koláč s drobenkou )
A tak u nás poseděl, myslím si i pochutnal a  popovídal s námi.
A Sofinka opět byla předána v pohodě a klidu. A to byl náš cíl.

Chci  říct, že u nás doma má každý dveře otevřené. I ti co bezdůvodně umí urazit a zachovat se nevhodně. Jen....omluva....ta  by bodla.

6 komentářů:

  1. Jen omluva, ta by bodla..JAK ti rozumím. I u mne mají všichni dveře otevřené, jen JENDA to vidí JINAK. Krásné fotky, Sofi je kouzelná.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky :)
    A Ikea... (pozor právě vychází nová ikea bible ;) )

    OdpovědětVymazat
  3. Proti macu je to bezva menu...kdy ty naše holky seznámíme?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andy nevím. Dnes bych ji měla vyzvednout opoledne a zítra vrátit...uvidíme.

      Vymazat