úterý 3. července 2012

Svítalo....


...a já přemýšlela o tom, co by bylo kdyby...

...a letělo mi hlavou, že kdybych poznala svého muže, jako šťastně ženatého s kupou malých capartů...a s dovolením ..svedla ho, posléze odtáhla od rodiny...myslím, že  by laskavostí uplynulého času bylo částečně prominuto. Já poznala svobodného muže a to se neodpoští.
...a myšlenky letěly dál,  o tom, že  bych   nebyla JÁ, ...seskupily by se kolem mého muže ženy jeho života....a  zahrnovaly ho  láskou, která jim ...jemu náleží.  Možná  by jen mezi slovy  cestou z kuchyně prohodily "tak vidíš, vždyť jsme ti to říkaly, to nebyla žena pro tebe" ....a nebo třeba "takhle je to pro tebe lepší...nyní už bude zase všechno v pořádku, my se o tebe postaráme". 
 A přitom...stačilo by jen pochopit, že láska z ženě jako milované osobě, partnerce má jiný rozměr než ta sesterská, mateřská ........neexistuje menší a větší ....ale také se nevylučují, je nesmysl soupeřit...prohra je předem daná, protože prohráváme všechny.
Jenže na poli studené války, kde se neustále soupeří ...od malichernosti dosahující velikosti čokolády až po skutečnou  krádež....se to špatně vysvětluje.




Tímto končím rozebírání a řešení neveselých rodinných událostí. Nějak uvnitř začínám cítit rovnováhu.
A začínám se smát :o) 

Byl nám doručen  první dopis od Michalky z tábora...dědovi a babičce :o)

...děkujeme Michalko ...i my se na tebe moc těšíme :o)

a chvíli předtím, než dorazila Andy na kus slovíčka...trošku jsem zafotila, už mi to chybělo :o)

A v obýváku se před pár dny objevil Toníkovo noťas.
To znamená, že se bude muset přeorganizovat pracovna, kam ho uložíme, jinak se zblázním z toho vražedně rychlého klikání u TV, ...že se o prázdninách budeme "trošku " prát o koupelnu, že se zvýší spotřeba skořice, také  frekvence návštěv kina, že  budeme jíst zeleninové saláty na všechny způsoby, že se bude vařit pastýřský koláč a řízky z kuřecích stehen k tomu brambory s petrželí přelité máslem, že budeme mít hlídače Holynek.... ale hlavně,  že se budeme mnohem víc smát...takže ruce nahoru Morici ať je život  větší prča :oD


Krásný a veselý den vám  všem :o)

6 komentářů:

  1. Díky za kávu, byla moc dobrá, jsem ti to nestihla pochválit...a soupeření...no ono to tak nějak většinou je...měla jsem to taky tak s bráchou..když se oženil, žena nesněsola sestru..zase opačně..tak nevím, jak to mi ženský máme..taky mi to nepřipadá jako konkurence:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andy ani jsem nepoděkovala za návštěvu, za vyslechnutí. Snad i já měla ucho pro tebe. Mám tě ráda děvče, snad se uvdiíme v častějších frekvencích :o)

      Vymazat
  2. Aranelko,
    krásná slova, krásný pozdrav a samozřejmě i fotečky :-)
    Krásný celý den !

    OdpovědětVymazat
  3. Ivana
    Taky tohle soupeření znám....a nechápu....někdy to proberem. Pokud budeš ještě chtít. Spíš nechtěj a raduj se!

    OdpovědětVymazat
  4. Ivano ...anonymní :o)...ráda to s tebou proberu ! A děkuji, snažím se :o)

    OdpovědětVymazat