středa 15. října 2014

Zotavení

probíhá pomaleji než jsem doufala. Hlas se ne a ne vrátit...různě kokrhám...nedomykavost hlasivek se tomu asi říká. Do PC také moc nemůžu koukat, s kapesníkem u nosu se nedá ani háčkovat a tak jediné co trošku můžu je vařit a péct....nechci se rouhat ale chuťové buňky fungují až moc  :o)

Absolvovala jsem ale odloženou návštěvu v zubařském křesle. A také odloženou návštěvu Blue orange,  kde jsme se neplánovaně potkaly s druhou babičkou :o) to bylo fajn...a úplně nejvíc  fajn je, že máme tak šikovného vnuka.... kadeřníka :o)..zvažovala jsem společné selfie ale koho by zajímaly babičky :o))
 
Minulý týden jeden deník veřejnil tabla prvňáčků. Vyslala jsem muže koupit noviny ale přinesl jen s přílohou pražských škol. To nám vůbec nedošlo.  Ale nevzdala  jsem to a pořídila  noviny a přílohu požadovaného kraje přes internet...zaplatila sms ... máme Sofinku  na fotce.  
                                                         Nela: chodíme na procházky. Je trošku vystresovaná když potkáme pejska. Včera nás rozladila  jedna paní, která přestože viděla jak stojíme s Holynkami na protější straně chodníku a čekáme,  tak ona svého velkého retrívra pustila přímo na nás...ptám se proč to udělala, že máme Nelu po operaci páteře a je to pro ní stresující tak pravila, že ať si ji vezmu na ruce, když je po operaci. Já žasnu, já jsem pořád asi naivní...kde se to v lidech bere, vždyť stačilo říct jejda já jsem si to neuvědomila....i když mohla si uvědomit i to, že třeba můžou hárat...prostě z nějakého důvodu jsme na tom protějším chodníku asi zůstali stát a čekat... mající psy na vodítku.

No nic. Aby z nás nakonec nebyli Rů....vi, to jsou sousedé, kteří jsou neustále naštvaní...bezdůvodně Nebo si důvod vždy najdou.

Doma jsem už minulý týden zkušebně zrušila pěnové předložky. Uvidíme jak  Nela bude zvládat chůzi po podlaze a když tak vrátíme zpět. Třeba jen část.
Holynky pořád pijí ledvinový čaj, přidávám i echinaceu a samozřejmě motivačně piškotky.
Nelynku jsem objednala k naší psí kadeřnici a také jsme se dohodly s Šárkou na myoterapii.

  Ještě jednou se omlouvám všem, komu jsem ještě neodpověděla...dám to co nevidět do pořádku.
                                                       Krásné dny vám všem :o)

4 komentáře:

  1. Mila Aranel,
    tak to ti preju brzke zotaveni. Ja jsem uz taky asi mesic a pul nachlazena, nic hrozneho, ale porad kaslu, cimz nervuju vsechny okolo. Nejak se toho nemuzu zbavit.
    Jsem rada,ze je Nelynce lepe, jen je skoda, ze jsou nekteri lide tak necitlivy...
    Hezky den, Katerina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kateřinko děkuji, snad už bude dobře. Moc tě zdravím a děkuji :o)

      Vymazat
  2. Aranelko..také jsem moc ráda,že je Nelynce lépe..stále nahlížím a stále držím palce aby bylo jenom lépe a lépe.Jj..také mám špatné zkušenosti s lidmi,kteří mají své pejsky bez vodítka.A když mi některá z našich holek hárá a upozorním dotyčného..tak se jenom směje..prý ať si ten jeho pejsek užije.Co k tomu více říci !!!
    Vám také přeji brzké uzdravení.Pěkný večer.Anna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko moc děkuji za váš komentář. Tak nějak chápu, když má někdo velkého psa a ten se potřebuje proběhnout ale úmyslně ho pustit přes ulici ať se pobaví s malejma, kteří se evidentně bojí, to mi připadá...škoda mluvit. Prostě lidi...jsou jenom lidi a dělají chyby. Někteří si to velké plemeno řídí rovnou z vnitřního komplexu, jinak to nevidím. Děkuji za to, že nám držíte pěsti. Nelynka je pořád lepší a silnější. Co nevidět budu o ní psát víc...a fotit :o)

      Vymazat