středa 23. července 2014

Život v kleci


Nela na klec během pobytu na klinice evidetně přivykla.  Noc jsme tedy měli klidnou. Odvezla jsem si ji do ložnice k posteli abych ji tuatam mohla kontrolovat ale ona klidně spala. tak jsem pak i já opět spokojeně zabrala.

V kleci je spokojená ...mimo ní trošku nejistá.  No, Holynka Nelu miluje a jistě by ji nechtěla ublížit ale je taky pravda, že je to trošku hromotluk. Taky nechápe co s Nelou je a je z toho paf i haf. A pořád k ní čuchá. Taky ji berou mateřské pudy. Venčit se vůbec nechce, jen vyběhnout a zase opět zpátky. A to ještě než jsem se obula a vzala klíče tak dvakrát vběhla domů aby zkontrolovala Nelu.  Holy je prostě báječná máma.

Nelynku občas na chviličku vyndám z klece ven. To když  se mi zdá, že jí je příliš horko a na podlaze se ochladí. 
 Chtěla na balkón, tak jsem ji tam odnesla. A  bylo jasné proč. Je to čistotná čubinka. Na balkoně ale výheň tak rychle domů do obýváku, kde dokonala co započala. Následovalo sprchování a pak zase tlačila ...zase sprcha...pleny...prostě je to nyní naše chlupaté mimi :o)


A opět klid na lůžku. Tam je to asi nejsprávnější. Dle lékařů i Nely samotné.

´Opět vám všem děkuji za krásné komenty. Pomáhá to, prosím držte pěsti dál ať je cesta k uzdravení co nejrychlejší, děkuji :o)

A protože jíst se musí, tak dnešní večeře pečené brambory na kmíně, kuřecí játra na cibulce a zelené paprice a ajvar.

6 komentářů:

  1. Berusky jsou zlate :-). A zivot v kleci nebude tak zly. My mame doma stejnou - nejsou na ni ale kolecka - a nase holky ji maji v koute otevrenou a chodi tam samy, kdyz maji chut si v klidu schrupnout. Drzte se!!

    OdpovědětVymazat
  2. Jitko děkuji za komentář. Nela je v kleci klidná a spokojená. Když ji na chvilku vyndáme tak si tam vleze Holy :-) a můžu se zeptat jaké máte plemeno, jste chovatelka... k vám na blog se nedostanu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte dvě bearded collie - a jsou to pěkná éra :), ale jinak jsou hrozně umazlené už od přírody a moc ohleduplné k dvounožcům i čtyřnožcům. A taky obě milují malé děti. Máme skoro tříletého vnoučka a ten jim doslova může skákat po hlavě, když je u nás, tak spolu všichni 4 (máme ještě kocoura a ten s nima taky peče) sedí na zemi s hračkama a ani o nich nevím :)).

      Vymazat
  3. Zlatíčka milovaný, držím palce dál a dál... nějak mi zde nejdou vkládat komenty, tak snad tentokrát...
    Moc na Vás myslím!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Aranel , přeju Nelince ať se pěkně uzdravuje, chudinka malá. Naše Adina má klec na noc na spaní (no je to převní klec původně pro kočky:-))) ) a protože teď občas vstávám v noci nechali jsme ji klec v patře a ona si tam chodí taky lehnout i přes den dobrovolně...Adina totiž není tak čistotná...nebo spíš ona za to nemůže, ale v kleci vydrží přes noc se nepočůrat (jen občas) a pokud ji nechám prostor na proběhnutí, znamená to pro ní , že má prostor pro loužičku :-)))). Krásné dny s psíkama!

    OdpovědětVymazat
  5. Nelynka je krásná, moc jí to sluší! Pořád na Vás myslím a taky pořád držím pěsti!Pejsci dobře poznají, když jim není tak, jak má být a někdy i sami někam zalezou. A "čubinky" jsem říkala těm mým holkám, až mi tu vyhrkly slzy. Bude to dobré, Aranelko, neboj... věřím tomu! Holy je skvělá máma, moje Tánička taky byla, jak Mášena pískla už letěla, a bylo jedno, že už je jí třeba osm let.Takže psíčkovým i Vám mávám a dál držím pěsti! Marcela

    OdpovědětVymazat