středa 23. července 2014

Žijeme v nádherné době

vyšetření CT ...aplikována kontrastní látka ...Nela v anestezii
zvažovala jsem jestli zveřejnit fotky z Nelynčiny operace.  Pořídil je sám  pan doktor, který Nelynku operoval. ...tedy snímky bez krváků, ty nemám  :o)...ale mě je ta otevřenost se kterou v Brandýse léčí zvířecí pacienty,  nesmírně sympatická. A ze stejného důvodů i doba ve které žijeme...

Každý kdo byl nucený svého chlupatého miláčka s menší či větší důvěrou předat lékaři a čekat...ví jaký to je pocit a trápení. Ta nejistota.  A můžete se ptát tisíckrát co a jak probíhalo ...ale když dostanete fotky (video) ze zákroku, tak je člověk rozhodně klidnější. Alespoň já jsem.

 
nález
  
Nela úplně probrána z narkózy ...je to nutné aby se zjistilo jestli kontrastní látka Nelynce neublížila

Všechno je v pořádku...Nela jde opět do narkózy




operována bude pod mikroskopem

zajehličkováno

příprava instrumentů
zarouškována

jde se na věc


Vše pod kontrolou






6 komentářů:

  1. Psího miláčka mám a naštěstí já jsem toto si neprožila a doufám že ani prožívat nebudu--ale moc si to umím představit co jste doma prožívali- protože toho svého psího mazlíčka nade vše zbožnuju.Souhlasím stím že je úžasné jak v této době se jim umí pomoct.Nelince přeji hodně brzké uzdravení at může řádit a užívat si psích radostí ♥ Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Chudák, musela být vyděšená, co se děje. Snad je jí dnes zas o kousek lépe. Ale jinak péče na úrovni...to se musí nechat! Hezkou dobrou noc Vám všem. Marcela pohlazení oběma Holynce i Nelynce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyděšená jistě byla. Nejhorší asi bylo, když po vyšetření na sonu ji museli úplně probrat aby zjistili jestli kontrastní látka nepoškodila a pak opět do narkózy. Ale jinak to nešlo. Děkujeme Macku i tobě dobrou :o)

      Vymazat
  3. Ty jooo, běhá mi mráz po zádech a to jsem zdravotník. Je to super péče, je vidět, že to jsou emaptičtí lidé a chápou, že ten, koho mají na stole je někým děsně milován a že mu chýbí a bojí se o něj. Přejeme rychle uzdravení a už žádnou takovou, i když skvělou, pomoc nepotřebujete!
    Silvie od Švecíků

    OdpovědětVymazat
  4. To je úúžasné, tolik fotek . Ani jsem nevěděla, že to takhle někde jde..ale to pak stojí i dost peněz.. Ano, je fajn, že doba takto pokročila a že se sice bojíme, ale víme co a jak s našimi mazlíčky je... Držím palce, ať je jen a jen lépe.

    OdpovědětVymazat