pondělí 28. července 2014

S Nelynkou

jsme byli dnes na kontrole. To bylo strachu abychom ji tam nenechali. Bohužel nám čekání prodloužil jeden malý yorkšírský pacient po autonehodě. To se nedá nic dělat. Odcházel (v náručí paničky) domů. Se má. Trošku neurvale se chovali pánící velkých plemen a rovnou se přesunuli téměř před ordinaci. Ale vykomunikovali jsme si místo v pořadí jak jsme přicházeli. Vše O.K.
 
Kontrola dopadla dobře.  Nela ještě pořád musí dodržovat klidový režim. Už z ní cítíme příliv energie a nejraději by sáňkovala po bytě ale je třeba ji krotit.

Na noc bude v kleci, tam spí v klidu celou noc. Je zlatá.
No a přes den bude v ohrádce. Manžela totiž z toho věčného vytahování a zasouvání do klece chytli záda taky :o))) tak aby byl přístup k Nelynce lepší, pohodlnější...i ona má trošku víc místa. A samozřejmě vodičku. Nemusíme pořád kontrolovat jestli nemá žízeň.

I dnes jsme cítili ten krok vpřed (i když ten opravdový ještě neudělala). Svaly na nožičkách jsou "cítit" Po operaci měla zadní běhy jako hadr anebo křečovitě natažené. Nyní ji budeme třeba u krmení držet aby stála....aby si vzpomněla, to nám poradila paní doktorka. No je takt, že jsme to hned doma vyzkoušeli a stačilo trošičku přidržet zadeček pro balanc a pěkně stála po celou dobu.
Tak a já půjdu vyžehlit pár věcí a pak šup do práce.
Otázka zní, jak budu ráno až dorazím po noční venčit. Kterou dřív. Nela totiž ráno už chce ven. Tak asi nejdřív Holynku a pak Nelu. Nebo obráceně? No každopádně ta jedna bude zoufale naříkat a jistě i štěkat. Ráno kolem 6:30 budou sousedé nadšeni :o)

5 komentářů:

  1. Aranelko, jsem moc ráda, že dělá Nelynka takové pokroky ....držím palečky ....jen tak dál ...pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Nelynka je bojovnice a Vy jste úžasný, kéž by mělo každé zvířátko takové lidské kamarády ;-) Moc Vám fandím ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je krásné, že se takhle zotavuje - držíme packy Jarka a Kačka. Poslala jsem email-snad jste ho dostala-někdy mi nejde odeslat.

    OdpovědětVymazat
  4. Nelynka je statečná holka!Zdravím moc.

    OdpovědětVymazat
  5. Nelynka je šikulka, mám z ní radost a mávám Vám všem! Marcela

    OdpovědětVymazat