úterý 29. července 2014

Než


 přiveze pošta objednanou přízi. Pustila jsem se do mnou rozdělané práce. Tahle jemňoučká příze s příměsí angory (králíček) je lehoučká jako pírko a pořídila jsem ji společně s bambusovými jehlicemi na upletení baktus (pletařky ví)  Jak to říct...jednoduše mi práce nešla od ruky :o)) a tak klubíčko letělo do kouta a čekalo na svou chvíli.


 Uháčkovala jsem tedy šátek. Je dost velký aby byl hotový ale...zdá se mi, že ještě větší by byl lepší a hezčí a praktičtější a vůbec. Ale třeba zůstane jak je, protože to by mi  opět chyběla příze :o)))  Přemýšlím jestli je nutné ho vytahovat. S úplety se to provádí ale bojím se, že by nebyl pak tak nadýchaný.
 Zbývá jen najít dřevěné korále,  vyrobit střapce a bude hotový.


 
A možná to je první  kousek, který otevře můj obchůdek třeba na Fleru :o)

No a takhle oběd, když se vám nechce do vaření :o)

 Nelynka dobrý. Byli jsme s ní odpoledne venku. Jen před barákem na travičce a vzala jsem šálu, kterou jsem podvlíkla pod zadečkem a zvedla...chodil a po předních a občas zařadila ...zabírala levou nohou :o)


Tak a nyní si jdu na poštu pro tu objednanou přízi.

5 komentářů:

  1. Aranelko šátek je krásný, gratuluji k rozhodnutí otevření obchůdku na Fleru. Již mi to taky doporučovala jedna dobrá duše. A Nelynka, co říct, hlavně že zkouší zabírat i těma nožičkama, co jsou po operaci trochu víc mimo. bude to,doufám s Váma, lepší a lepší.Moc držím dál pěsti a zdravím Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Macku každý den je znát, je čím dál lepší a já věřím, že běhat co nevidět... tak šest týdnů... bude. S šátkem jsem spokojená a právě proto jsem se rozhodla ho nabídnout :-) Jsi zlatíčko, vždy mě povzbudíš

      Vymazat
  2. aranel..jak to všechno stíháte..služby, nemocná psice, a kt omu tolik vyrobené krásy. Já nestíhám nic, jen do práce a z práce, uvařit, vyprat..jsem nějaká divná..těším se na vaše tipy..haha! Sylvie

    OdpovědětVymazat
  3. Jak to všechno stítáte, já to nechápu...tolik služeb, nemocná psice a tolik vyrobené krásy, já nestíhám nic, tak se nad sebou musím zamyslet! Hodně štěstí s psicí!

    OdpovědětVymazat
  4. Jak to stiham? Sleduju blogy kreativních lidí a zkouším jestli to dám taky :-) A potom já po noční nemůžu hned spát, takže od 7 do 10 jedu jako Nasťa :-) A když jsem doma... a to já jsem protože momentálně nikam nemůžeme, tak hakuju u večerní TV a samozřejmě u Nelynky a ona zatím pořád spala a odpočívadla,takže žádná velká práce s ni nebyla. Ale bude, protože už v ní ožívá čertík ;-)

    OdpovědětVymazat