úterý 22. července 2014

Konečně doma

 Dnes nadešel den Dé a my si mohli jet pro naši Nelynku :o) 
 Všechny obavy, že nás nebude znát nebo bude uražená a nebude s námi komunikovat byly zbytečné. Na chodbě nás sestřička informovala, že ještě bude muset Nelynku vykoupat a my souhlasili. Těch pár slov stačilo k tomu aby se Nela začala z útrob kliniky ozývat. A za pět minut bylo vášnivé uvítání. Měli jsme co dělat, abychom ji udrželi v společném objetí :o)
 Takže, Nelynka byla operována MVDR D. Vlachem ( z jejího pobytu a zákroku nám pan doktor pořídil fotodokumentaci  ! i za to veliké dík !!!  ) a po celou dobu pobývala na klinice ZDE .
 Ještě nás čeká dlouhá cesta k uzdravení ale my věříme, že Nelynka v domácím láskyplném prostředí co nevidět udělá své nové krůčky.
 Léků je hodně a doma se někdy míjíme, tak jsem raději při dobré paměti  léky rozdělila ...to pro jistotu abychom na něco nezapoměli ...známe se :o)

 Nechali jsme Nelu na zemi aby se ochladila a také jsme si ji vzali na chvilku na gauč a pomazlíkovali se s ní všichni i Holy ale zatím její pevné místo bude v kleci. Pořád je prioritou na cestě k uzdravení klid na lůžku.

 Tak za dva dny ji plánujeme dávat do klece jen na noc a přes den...pokud nebude pod naším dozorem tak bude v ohrádce.
 Ještě jednou velké dík doktorům a celému týmu v Brandýse za jejich péči. Jste profíci !

Absolutně mě dostala ordinace, která je od vstupní haly-recepce oddělena skleněnou zdí ...tím pádem zvědaví nakukovači  (a to my jsme) vidí jak se zde  zvířecím pacientům venují, jak je ošetřují...super  :o)

A samozřejmě děkujeme i vám všem, kteří píšete komenty zde nebo píšete mailíky, děkujeme moc  si toho vážíme a strašně nám to pomáhá  :o)


31 komentářů:

  1. To je báječná zpráva! Nelynko vítej doma a posílám pohlazení ! Od dopoledne jsem sem vždy jukla, jestli je tu již příspěvek. Doufám, že rekonvalescence v láskyplném prostředí jejího domova bude probíhat tak, jak by měla a bude s váma zase radostně běhat na procházky.Moc to Nely přeji a pořád budu držet pěsti. A stejně jemi jí líto, když jí vidím v té kleci, ale je to jistě lepší, pro její bezpečí. Hlavně, že už je DOMA! Zdravím a mávám a pohlazení i Holynce, aby jí to nebylo líto. Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Macku moc děkujeme. Vím, vypadá to nevlídně... zvíře v kleci. Momentálně je to ale nutné a to se nedá nic dělat. Je zde s námi v naší komunikační zóně takže samozřejmě není nikde zavřená sama. Podrbu a pohladím obě...to víš, že jo :o) Moc tě zdravíme !

      Vymazat
    2. Jo...a pokus č. dva jsem vymazala :o)))

      Vymazat
  2. Tak konečně ! Jsem moc ráda, že už ji máte doma - brečím tady u toho, ale radostí. Také jsem něco podobného v nedávném čase prožila,bohužel to nedopadlo, tak vím jak Vám bylo a je. Takže přejeme brzké uzdravení Jarka a Kačenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko a můžu vás poprosit aby jste mi váš příběh s pejskem napsala třeba do mailu ? lydia11@seznam.cz byla bych vám vděčná. Moc vám děkuji a nesmírně si vážím toho, že zajdete a komentujete a vůbec, že s námi soucítíte

      Vymazat
  3. UF, konečně ! Obrázky fakt dojímají, ta psí očenka...Lydu díky za reportáž a dobré zprávy, držela jsem pěsti ,-) Nely a Holy posílám podrbání za ouškama a jen dobré přeje Radka z ráje

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko moc děkuji, drž prosím pěsti dál ! Holynky podrbu, to víš žejo :o) Zdravím do ráje :o)

      Vymazat
    2. Držím, neboj, vím o čem píšeš, zažila jsem to se svým prvním pejskem a získali jsme ještě čtyři krásné "zdravé" roky :o)

      Vymazat
  4. Tak Nelynku vítam doma, nech sa rýchlo zotaví a nech už spolu s Holynkou skotačí. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejka ďakujeme, dufame v to a na to skotačenie sa těšíme :o)

      Vymazat
  5. Hurá! Já jsem tak šťastná, i slza ukápla.

    OdpovědětVymazat
  6. Hurá, hurá, hurá ...... jsem moc ráda že vše dobře dopadlo, Nelince pac a pusu ..... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hurááá ...máme radost a cítíme úlevu...pusinkujeme ji v jednom kuse :o))) děkuji Marki

      Vymazat
  7. Tak to má být :) doma je doma. Tak ať se daří a užívejte si :)

    OdpovědětVymazat
  8. Sláva! Ať už je jen lépe! Zdravím! M.

    OdpovědětVymazat
  9. Statecne i evidentne stastne zviratko doma - krasny pohled!! A jste bajecni jak moc se ji venujete, je ji videt na ocich ze je to spokojenost sama. Preji krasne spolecne dny.









    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano byla tak šťasttná, když jsme přijeli domů :o) Jitko moc děkuji i tobě krásné dny :o)

      Vymazat
  10. Sláva!!! Vítej, Nelynko, doma! Sice nemám moc čas komentovat, ale čtu poctivě. Soucítím s vámi se všemi a věřím, že v domácím láskyplném prostředí bude rekonvalescence probíhat zdárně a rychle a léky budou kvapem ubývat. Vždyť, chudinka, když dostane svou ranní dávku, nemá v bříšku vůbec místo na snídani. Ta jejich očička...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali děkujeme. Ty léky...bere ještě ATB a na močení, kortikoidy a vitamíny. A věř, že Nelynka místo v bříšku má pořád :o)))

      Vymazat
  11. Spadl mi kámen ze srdce, přeji hlavně hodně zdraví a láskyplné péče. Pinkali

    OdpovědětVymazat
  12. Nelinka holčička malá šikovná. Ona je tak trpělivá a statečná.
    Podrbejte jí za mě Aranel. A já věřím, že v domácí láskyplné péči se bude dobře zotavovat.
    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
  13. Moc Vám to přeji. Sama jsem pejskařka celým srdcem (celkem máme 3 pejsky-2"patíky" a
    jednoho šarpejíka). Vím, jaké to je, když pejsek marodí. Držím palce.

    OdpovědětVymazat
  14. Jsem ráda,že to dobře dopadlo. Držím palce pro rekonvalescenci a přeji plno krásných dní. Zdraví samozřejmě i Zachariáš, který si také kdysi v nemocnici pobyl, takže ví, jaké to je. Tak ať už je nyní jen lépe:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Sláááááááááva, holčička už je doma.Bože to muselo být radosti! Teď vás čeká náročné období, ale hlavně že jste už všichni pohromadě! Moc pozdravů a posílám oběma psím holčičkám podrbání za ouškem - obě si to zaslouží...

    OdpovědětVymazat
  16. Klecové lůžko,jo?? Martu Kubišovou na vás ;-)!
    Držíme palce, aŤ se hojí podle plánu. Všechno jsme si do detailu dnes nechali páníčkem odvyprávět!!! Psí klinika asi funguje líp než leckterá lidská...

    OdpovědětVymazat
  17. Jejda takové trápeníčko tu čtu co si malinká zažila...ale je fajn že vše dobře dopadlo a je už doma ve svém--ted se bude rychle uzdravovat ♥ Držím pěsti a mějte se krásně.Martina

    OdpovědětVymazat
  18. Ty psí oči... to je prostě nádhera! Držím palce ať se Nelinka brzo uzdraví:)

    OdpovědětVymazat