sobota 19. července 2014

Fotodress



 
 
 
 
 
 
 
 

už jsem myslím psala o tom, že za těch pár měsíců co háčkuju jsem stihla rozpracovat několik věciček, které čekají na dokončení. Do dnešního rána čekaly  i tyhle fotošaty   
Původně měly sloužit jako obal na můj mobil jenže...mobil jsem opatřila bezpečnostními prvky a nyní se do nových šatiček nevejdou. Nevadí, uplatnění najdou a nebo půjdou dál do světa, dělat radost někomu jinému.

Radost mi udělal můj muž, když mi v pátek koupil paní hortenzii. Má takové jemňoučké barvičky.






Radost jsem si udělala i já sama. Dlouho jsem zvažovala koupi téhle knížky. Říkala jsem si, že internet je zaplavený různými návody, stačí jen chvíli brouzdat a člověk najde co potřebuje. Ale...není nutné být neustále online. Prostě jsem si ji koupila a jak už to bývá ...po hodině vyhledávání kde ji mají nejlevnější , jsem vstoupila do kníhkupectví na CM a když ji tam měli ...jedinou...koupila jsem ji bez ohledu na cenu. Cena byla samozřejmě ze všech variant nejvyšší :o)))


No a ještě jedna radůstka, která mi usnadňuje přežít v práci. Opět dárek od mého muže...taková frkačka na baterii, která má zásobník na vodu...na chviličku osvěží a zvedne náladu :o)
Krásnou neděli všem.
 
Nelynka ...poslední zprávy mám zatím z včerejšího večera. Stav nezměněn. Sestřička ji vykoupala.
Další zprávy doplním během odpoledne, nyní jdu spát.
 
Nelynka  dnes dopoledne....její stav se zlepšuje velice pomalu. Na zadní nohy se postaví ale neudělá krok.

2 komentáře:

  1. Jen přemýšlím, jestli by pro Nelinku nebylo přínosné domácí prostředí. Vozit ji třeba denně na kontrolu, příp. kapačku, ale aby věděla, že je mezi svými. Měla by důvod se zlepšovat. Takhle neví, kde je a proč. Ale možná jsem úplně mimo, jen trpím s vámi. Tak ať je líp!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie strašně se nám stýská ale klid na lůžku je nyní pro Nelu to nejvíc. A manipulace s ní i handrkování sem a tam jednou i dvakrát za den to by asi nebylo ono. Přece jen, jedná se o páteř.
      Moc děkuju, vím že to myslíte dobře a moc si zájmu o Nelynčino zdraví cením. Snad už zítra :o)

      Vymazat