čtvrtek 23. května 2013

Psí život


našich Holynek není někdy lehký. Co jim jede v těch chlupatých hlavách za kulatejma bulvama ? Třeba z pohledu Holy by to mohlo vypadat tak :

Dnes ráno nás sotva vyvenčili a rovnou na veterinu. Kontrolovat oči nám přijel pan doktor až Pardubic. V čekárně jsme se líbili jednomu krasavci. I on se líbil nám ale myslíte, že to někoho z páníků zajímalo ? Prý "sedí pes!" Tak jsme seděli a dívali se na sebe.  Nela mručela, fešák chvílemi až vyl. Oči máme v pořádku.
 
Tuhle krásnou čokoládu (panička děkuje Mini a její paničkám)  jsme si chtěli aspoň očuchat. Prý "fujjeto!" Jakože, to není nic zdravého pro nás. Ha, jakoby jste vy jedli pořád jen zdravě.
No nic, aspoň pořádná prochajda. Jenže pak nám pustili rádio. To prý abychom neslyšeli jezdit výtah do našeho patra a tolik nehlídali. No bóže, trochu toho blafání. Když se zašouply dveře, bylo jasné, že zůstaneme doma. Samotné.
Panička si jela koupit boty. Byla pryč strašně dlouho a  přinesla úplně něco jiného. Přesto byla nadšená. Asi tak  jako my, když drží v ruce šunku Globus. Prý, mentolová louka, mentolová louka... už aby bylo hezké počasí ...no co s loukou po které se nedá běhat ? to nechápu

...no a pak to na nás prasklo. Těžko říct, kterou z nás dvou dřív napadlo, krátit si čas pojídáním lidských mlsů. Páničci si myslí, že iniciátorem byla Nela. Prý shodila košíček na zem. Společnými silami jsme spořádali zásobu kávěnek, které panička koupila v akci. To pro pánika, on je rád. (to asi moc neušetřila )
Bonbony ne a ne rozbalit, tak jsme je jen tak poolizovali a nechali být.  
 Jojo, tak kdy že to budeme zase doma samotné ?



12 komentářů:

  1. Jůů, vy jste holky šikovnýý. Takovej nepořádek. Ale halenka je kráásná a ten fešák taky.

    OdpovědětVymazat
  2. Naše Tánička si dokázala, když byla sama doma, způsobně rozbalit tatranku.Musela vyskočit na židli,se židle na skřínku ,tam košíček se sladkostmi.Bonbonky jí taky nešly rozbalit.A milovala mlíčka smetánky do kafe.jak viděla platíčko s mlíčkama,tancovala kolečka.I v restauracích u cizích stolků,když jim nesl číšník kávu s mlíčkem.Ach jo,tak mi chybí!Halenka je nádherná a psí kluk taky! A holynky jsou stejně fajn!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, majstrštyk naší Holy je plato vajec...jenom žloutečky :o)))

      Vymazat
  3. Vsadím se, že Holynky dělaly psí oči a říkaly:"to my ne, to někdo jiný, my vůbec nevíme, jak se to mohlo stát:))"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, spíš myslím " no jo, toho naděláte, stejně to nebylo nic moc " Ony jsou naše Holynky totiž nafoukané jako Eskymáci :o))

      Vymazat
  4. Směju se tu nahlas :). A ta halenka je překrásná. Hezký den Nika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No popravdě, já se také smála....ony totiž nic podobného dlouho neudělali a mají před sebou nucenou dovolenou mimo domov, tak jim to prošlo ocasnicím :o)

      Vymazat
    2. Jo a všimni si, mezi bonbony se válí i magnet z lednice...to byl mejdan :o))))

      Vymazat
  5. Juuu, krásně napsané! Nám kokřík doma udělal taky překvápko a ne jednou. Na vánoce, první se svým manželem, jsem nachystala krásně prostřený stůl, vánoční výzdoba, ovoce, ořechy,....a po příchodu z venku ležely na stole jen šlupky od mandarinek.
    Jednou jsem jen na rychlo pověsila tašku s nákupem na židli, zůstal v ní jen cukr a mouka,.....po návratu domů jsem se nestačila divit, jak máme bílé koberce a zlatá srst byla poseta bílýma kuličkama:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silvi, to by to Vánoční kouzlo :o))) my pamatujem svátky jara, kdy jsme jen předali pomlázku malému sousedovi a po návratu do obýváku se válela na koberci olízaná hlava beránka s jednou rozinkou místo oka, také vypečené svátky :o))

      Vymazat