sobota 20. dubna 2013

Naše vnoučata...


....  jsou v tak rozlišných věkových kategoriích, že je s obdivem vyhovět všem, všem  požadavkům. Ale snažíme se, od dospěláka (který občas vyhoví těm našim  :o) ) až po mimi.

Tak tedy, v pátek navečer  dorazil Šíma, čerstvý držitel občanky.  Tentoktát nebyla dohoda o jeho příjezdu tolik komplikována.  Pohodička klídek, jídlo, nákupy a PC. (jistě uznáte, že focení musím provést opatrně a hlavně nenápadně, to není jen tak :oD)
Výběr kultury v podobě divadla či  muzikálu nepřipadá v úvahu...zatím. Šíma je duší velký sportovec, tak dostal od nás k narozeninám vstupenky do O2 arény na superfinále ve  florbalu. Obětuje se děda a jde s ním :o)

Sotva vytáhnou paty, přijíždí Tony. Jo,  to je jiná. Hned ladíme kulturu pro nás dva, (není to úplně moje káva ale stravitelnější než sport)  snad to klapne i se slevou...poreferuji příští týden. 

Polívka hotová, brambory upečené a řízky ještě nedosmaženy, přijíždí rodiče s malou, voňavou Elenkou. Tu fotit můžu, vůbec neprotestuuje a hlavně se neustále culí a když se neculí tak povídá. Ty největší proslovy směřuje k Holynkám :o)

na chvíli jsme Elence zkazili náladu dudákem...prostě tu divnou věc odmítá

......Elenka  je jako sluníčko, pořád se směje, zatím antistresové dítě za odměnu :o)






...a když se dosměje a  nají, tak takhle krásně usne
 
Elenka s rodiči odjíždí a domlouváme si návštěvu u nich příští týden aby si užil i děda (ten záviděl ...no jo měl zase florbal )   a  pánové zůstavají u nás  :o)


A tahle poslední fotku dávám jako fotodokumentaci, že Nela zabalená do plen má od dnešního dne ...vlastně své dny. A já budu doufat, že všichni majitelé psů v našem okolí  budou rozumní a povedou si své kluky ukázněně na vodítku.

6 komentářů:

  1. Elenka je náádhernáá, rozkošná a vy skvělí prarodičové., to mým dětem chybí...

    OdpovědětVymazat
  2. Elenka je úžasná. Pěkně si to s vnoučaty užíváte. Viki má také své dny, tahle varianta kaťat mne nenapadla, Viki nosí dětské s obrázkem Pocahontas :). Samozřejmě s výplní.

    OdpovědětVymazat
  3. Elenka je kouzelna :)

    Vase vnoucata maji velke stesti :)

    OdpovědětVymazat
  4. Elenka je kouzelná a nádherná holčička.
    Také tajně doufám, že k našemu milovanému vnoučkovi Samíkovi přibude někdy vnučka.

    Míša

    OdpovědětVymazat
  5. Antistresové dítě pobavilo.) Tak přeju, ať je elenka taková i nadále, v životě se tahle "vlastnost" dost hodí:)

    OdpovědětVymazat
  6. Elenka je nádherné štěstíčko.

    Nelince přeji at své dny stráví v klidu a psí kluci jsou co nejdále:-)
    Hezký týden.

    OdpovědětVymazat