úterý 13. listopadu 2012

Peter Lipa....

 ...v Malostranské Besedě. Zatím co většinou roka funguji jako kulturní referent naší domácností já, tentokrát se kultury a  obstarání lupenů  ujal můj muž.  No pravda, trošku jsem Lipovsky ladila domácí atmosfěru a tak nějak si zahrávala s myšlenkou vidět a slyšet Petera, jestli se změnil od doby československých hitparád. V těch dobách myslím hudební styly nikdo neřešil, ještě žádné krabičky. Posluchač či divák jen tušil, že je něco jinak...jazzově jinak a mile.


 A tak jen zkonstatuji, že Lipa ...ostatně jako i jiní muži...vůbec nestárne. No dejme tomu, že přibyla nějaká tá vráska ale hlas, elán...to vše okořeněno smyslem pro humor ..záruka krásného večera.
 A tak aby byl zážitek z večera taknějak kompletní...

 ....odnáším si CD...Lipa spieva Lasicu (texty písní totiž napsal Milan Lasica...krásné a milé )...s vlastnoručním podpisem Petera Lipy
 Vydýchání krásného kulturního zážitku než nastoupíme do auta ...malá prochajda Prahou...a v autě okamžitě vkládám CD do přehrávače...byl to moc příjemný večer :o)

4 komentáře:

  1. Muselo to být krásné..
    díky za tip na Ježíška ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak, pěkně jsem to tu u tebe zase po době projela, užívali jste si tedy opravdu pěkně :)Však si to po tom rekonstrukčním létě zasloužíte. Kultura, cesty, všechno perfektní! Čekala jsem jestli se nestavíš podívat do těch Letňan. Byli jsme s Bobešem natolik úspěšní že jsme dodělali ty šampionáty (vlastně to víš s FB). Toho 25.11 to je prosím tě kde? Neslibuji nic, ale kdyby se náhodou zadařilo, tak bych se ozvala. A Ženě přeju ať jí do a i vám dopadne dobře....

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju Petera Lipu, zrovna včera jsem si pouštěla jeho cd v autě. Na tento koncert jsem chtěla jít, ale kvůli událostem v naší rodině nebyla nálada ... tak příště. Závidím!

    OdpovědětVymazat
  4. Lucie nevadí, bude zas. My si rádi zopakujeme. Trošku mě mrzelo, že nedoprovázel na saxofon Michal Žáček na kterého jsem se moc těšila ...pak jsem zjistila, že doprovází na turné Richarda Mullera..nemůže být hoch všude :oD...ale bylo to fajn. A tu nenáladu chápu moc dobře.

    OdpovědětVymazat