sobota 17. listopadu 2012

Kamarádka Eva slavila ....

....padesátku... :oD
No a přesto, že drahně let žije v Praze, rozhodla se slavit narozeniny na venkově...ve své rodné vsi..v kruhu rodiny i přátel. Pěkně dohromady. A my byli pozvání také...včetně Holynek. Odkládám co jsem naplánovala ...Wlci i Filuména musí počkat :o)....a vyrážíme.
Díky oslavě jsme se ocitli jakoby v čase pár desítek let zpátky. K veselí nám sloužil místní kulturák, no dole hospoda a hasiči a nahoře knohova plus  kulturní sál.
Pivo se chladilo na střeše...a Evy neteř hbitě vykládala lahve ven a zase pěkně vychlazené otevírala...mezi tím zpívala a tančila...prostě je dobré mít šikovné příbuzenstvo :o)..

Takčil i Vojtík...vyzval k tanci rovnou dvě máminy kámošky..odvaha mu prostě nechybí ...

no a dospěláci si v rytmu písní ...Co jste hasiči, co jste dělali ...nebo ( a to i přesto, že oslavenkyně je Eva)  Nedaleko od Trenčína...a další hity, které by mě za "normálních" okolností nepřinutil poslouchat NIKDO !....
...vycpali jsme se řízkami a bramborovým salátem...obdivovali máslové dorty ve tvaru podkovy..neodolali minivětrníkům a pidikremrolím...prostě prima retro oslava

No a tobě Evo moc děkujeme za pozvání. Tvoje oslava nebyla v žádném případě zaprděná. Užili jsme si v přátelské atmosféře rodiny i přátel hodně legrace a užili si i Holynky páč  řízek dostaly i ony.
Ještě jednou přejeme všechno nejlepší !!! a vítej v klubu :oD

2 komentáře:

  1. No,koukám, že to byla jízda!! :-)

    Ale Filumenu si taky nenechte ujít! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Filuména je již zakopena .o) Jízda...slabé slovo :o)))

    OdpovědětVymazat