pátek 25. května 2012

Zvykám si, že....

...ještě pořád nejsou věci tak  jak mají být. Ještě pořád uprostřed obývacího pokoje (tam je nejvíc místa ) si hoví hromádka nářadí, kterou nemá smysl poklízet.
Během rekonstrukce naši domácností jsme prošli několika fázemi. Ano dokonce i tou, kdy jsme poprvé za ty léta na sebe křičeli. Prostě vyjímečný stav.
 Koupelna už opět slouží k čemu byla určena. A tady musím chválit jednoho pomocníčka. Kdo si pořídil sprchový kout z čirého  skla,  jako my :o)))...tak ocení
V poslední době si začínáme užívat. Nikam nespěcháme. Ono, máme oba moc práce...té skutečné co nás živí ...a tak kousek po kousku se blížíme k ještě pořád hooodně vzdálenému cíli. A nejednou se ukázalo, že je to lepší. Uzrávají nám v hlavách další a další nápady, které jsme na počátku samozřejmě neměli.

 Tak třeba nadčasová má už troubu.  Zvítězil ...snad... zdravý rozum (nebo žid? )...hooodně nás totiž  lákala jedna krásná bílá. Ovšem jednou tak drahá.

Vrchní skřínky pořád v krabicích.


Zvykám si i na to, že  nám balkón poklízí úplně cizí chlap. V něčem máme přece jen výhodu...rekonstrukce uvnitř i venku...to ti co mají jen tu venkovní jsou z toho vedle ...jak ta jedle. Nám už nevadí nic :o)


A jak se to říká ...bordel v bytě šťastně dítě? ....tak u nás šťastné Holynky ..mohly by klidně dělat reklamu jednomu nákupnímu centru :o)




A když už jsem v té rekonstrukci doma....trošku jsem změnila i svůj bloček :o)


7 komentářů:

  1. trošku v novém designu tápu, ale určitě si rychle zvyknu :)
    chvíli jsem si nebyla jistá, kde to jsem :))

    Pomocníčka do koupelny ocením - my máme sprchový kout stále bez skla.

    Ta bílá kuchyň s tou tmavší podlahou je tak krásná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko ..jsem na tom stejně..inu uvidíme. Pomocníček je super...i jakýsi ekologický a hlavně až budeš chtít čiré sklo, kde je každá kapička vidět :o)))...oceníš. Bílou bych původně vůbec nechtěla...to ten vylučovací proces a vůbec je vše jinak než bych původně řekla...chtěla. Zvykám ale rychle a líbí se mi :o)

      Vymazat
  2. Aranelko,krásný,krásný,krásný :-).
    Sím Tě jaks´to udělala s blogem? Používám stále staré rozhraní blogeru,v novém se neorientuju.Kuju za pomoc,radu,nasměrování...

    OdpovědětVymazat
  3. Jo a Míša tu překvapeně pozdvihl obočí při mnou přečteném záznamu o hádce mezi Tebou a Pepíkem.Jak Vás zná...

    OdpovědětVymazat
  4. Miško, símtě ani nevím ...nějak jsem proklikala a připadá mi to tak akorát :o)..snad přivykneme a estli ne tak opět se proměním :o)
    Jo a Míšo...i my s Pepou občas vnímáme barvy světa odlišně...i síly nám ubývají...a občas je možná lepší říct nahlas co tě pálí, než se tím v koutě žrát :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Aranelko, vypadá to hezky už teď což teprv až bude hotovo úplně. A taky jsem při otevření blogu koukala kdeže jsem... Ale z těch nových rozhraní, v tomhle se orientuje docela přehledně, u jiných mám při návštěvě velký problém... taky furt přemýšlím, jestli nechat či nové, ale nejspíš už ponechám...stejně už to není nadlouho.

    OdpovědětVymazat
  6. No hned jsem si říkala, kam jsem se to dostala :-)....ale zase móc pěkné....elegantní....

    OdpovědětVymazat