středa 2. května 2012

Všechno špatné k něčemu ....

...dobrému.Vskutku.
Pan podlahář...(pracovně Lorenc...:oD)...měl dejme tomu zpoždění.
Jenže, ve svátek pracujících nastoupil jiný šikovný chlapík...ano Michal od Mišky. Dotáhl omítky v obývacím pokoji ...kráááásně rovné...moc děkujiiiiiii Michale i Miško, vím ...doma tobě i těm čtyřem kouskům musel v tak krásný sluneční den chybět.A ještě jedna věc...lépe řečeno zeď...prostě padla za vlast, nějak se to vyvrbilo....pokud by měl někdo z vás dojem, že by potřeboval zbourat zeď...s důvěrou se obraťte..to my umíme.

Dnes konečně položena podlaha...uffff.
Líbí se nám. Nejvíc snad  Holynkám ...zahájili na ní okamžitě své oblíbené honičky a hrátky. Nesmí se zatím moc zatěžovat ale Nelynčin Ikea bobík k její velké radosti ...stojí na svém místě :o)
Takže...v této oblasti.... vše špatné k něčemu dobrému:o) Michale ještě jednou dík.

Ovšem nejen zde platí tohle ....věky ověřené pravidlo. Jo jo..ten můj řidičák, když si vzpomenu jak se mi nechtělo jej obnovit...rozjet se. No ,,,,ani ne nechtělo ...spíš  bála se..to ten věk.
Tak popravdě opravdu nevím, jak v tomto napjatém období by mě Pepa vozil sem a tam. Takže, dnes jsem si sama dojela k paní zubařce, nakoupila (proti svému přesvědčení) pivo ...jelikož mu nerozumím tak hned dva druhy...pro jistotu...a dobře udělala, jedno  bylo nealko :oDDD...ale prý se hodí. Odvezla do sběrného dvora ..k velké radosti mého  chotě....zbytečnosti  :o)....zajela na nákup a tak vůbec.

Zítra dovolená...povolena,..to bylo zas keců...ale zaměstnavatel nakonec vyhověl....ovšem žádné flákání. Naplánováno mám všechno do puntíku....penetrace...pak alespoň jednou bílá...výběr sezení ....a Tomáš se vzorky pozadí...pro naši budoucí kuchyň....vykoupat Holynky.......tak dobrou.

7 komentářů:

  1. Aranelko,nemáš zač :-).
    A koukám,že se nezastavíš...Tak dobře vyberte!

    OdpovědětVymazat
  2. Téééda, vy to budete mít doma opravdu krásný!!! To bude paráda až to bude všechno hotové, vy si sednete a budete se jen kochat - a všem těm pracovním strastem se budete jen smát. Tak hodně sil na zdárné dokončení vašeho sídla!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  3. tak fajn, ještě že ty blogy jsou:-)

    OdpovědětVymazat
  4. to je pokrok :)

    moje máma nakupuje pivo dle barevnosti etiket, nealko pivo je ještě výhra :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ale budete to mít krásné. Příští neděli asi budeš pracovně vytížená..nebo by se chvilka našla?Pevně doufám, že do tý Prahy pojedem...

    OdpovědětVymazat
  6. Jen ti přeji ať to zvládneš bez zhroucení a z co nejmenšími ztrátami na životech :-)....ale pak ta krása a kochání....a vařeníčko v nové kuchyni....myslím, že tahle dočasná strádání za to ale stojí :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Aranelko držím pěsti, lehké to tedy nemáš..těším se až to bude za vámi..ale to vy taky viď :)

    OdpovědětVymazat