sobota 15. srpna 2015

Loučení s Bandolem

 dnes se loučíme s Bandolem. S penzionem, kde naposled zacinkáme na recepci. Tentokrát už jen zaplatíme.
Loučíme se s místními trhy, skvělými bagetami z místní pekárny, celkovou atmosférou pulsujícího mestečka. Naše loučení zapijeme pivem a pastisem v místní restauraci ....kupujeme pohledy a magnet ve tvaru lahve pastisu Richard a sedáme do auta.....
































 přejíždíme do Saint-Cyr-Sur-Mer.
Ubytování jsme si sjednali přes Interhome. Krátce hledáme kontaktní místo.Hodinu před vydáváním klíčů zde nikdo není a tak sedáme opět do auta a jedeme se podívat po okolí. Když se vrátíme, je zde přímo dav. Vše ale plyne rychle a  hladce. Vyzvedneme  si klíče od bytu a mapku.
Chvíli nám trvá než nalezneme dům. Pochopili jsme...konečně...že se nachází v uzavřené zóně. To z bezpečnostního důvodu a to je fajn. Takové oplocené sídlišťátko. Vstup na kartu, kterou samozřejmě máme.
Když už jsme konečně našli dům, tak problém najít byt :o))...nakonec nám pomohla místní starší dáma. Byt měl vstup z druhé strany. To je úleva, když cvakne zámek a otevřou se dveře ...a navíc...byt jako klícka...prostě super !







 Unaveni ale spokojeni se vydáváme na průzkum pláže. Je dechberoucí ! Dnes je sobota, den kdy se mění turisté a to se zde konají nejen voňavé trhy přímo na pláži ale veliký koncert. Tisíce lidí sedí na pláži a pořádají piknik, nebo korzují kolem moře. Vše v takovém míru a pohodě....tím nás Francie okouzluje snad nejvíc...chování lidí... všudypřítomné merci, bonjour....jsme tu jako v ráji.

















Žádné komentáře:

Okomentovat