pondělí 1. září 2014

Vinaři

nový seriál. Můj bratr říká, že už to první písmeno  "s" je podezřelé natož celé slovo. Jenže...žehlí ten můj bratr ? nejspíš ne :o)))
První díl se mi líbil...a nejvíc se mi líbila ....kamera, krásná podívaná...kouzelná je ta našše Moravienka. Dívat se do vinic je ještě lepší než na moře. Tak třeba dovolená příští rok se bude ubírat tímto směrem.

Co se mi dnes nelíbilo byla srážka s blbcem.  Jedním v práci...s tím nic nenadělám.  A  pak ještě druhým, který tvrdil že včera Holy napadla Nelu...viděl to na vlastní oči, i mě jak jsem u toho stála!!!! akorát, že já byla celý den v práci, no nic. Mě už tihle lidi lezou na nervy tak, že by bylo nejlepší je nechat odejít ze svého života.  Jenže ...aniž bych si to přála potkala jsem ho znova. Tentokrát za asistence Pepy kdy jsme si šli do vinotéky pro nápoj k Vinařům. A tak společně jsme ještě zkoušeli jeho názor vyvrátit slušnou domluvou ale ....říkala jsem, že se jedná o blbce ? říkala.
No a do třetice ještě jeden. Sedím v bezpečí domova a blbec....ve virtuálním světě. Ojoj....vždyť to vím, že  spolky čertovo volky. A já se dala do skupiny lidí, kteří vaří a fotí ty jídla. A tak jooo hurá budu se tam kochat  a nechám se inspirovat. Jenže, samozvaný guru káže vodu a pije víno a všechny kolem uráží.

14 komentářů:

  1. Pravdu díte Aranelko ;) Pohledy jsou to krásné a když to člověk zná osobně, o to milejší je mu ten pohled do TV ;) Určitě přijeďte, je tam krásně!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Anonyme :o)) přijedu ráda...doporučíte konkrétně místo ? mám pocit, že příští léto bude na jihu Moravy naditoˇÁčkaři :o)))...tak abych mohla rychle reagovat a zamluvit ubytování. Moc zdravím :o)

      Vymazat
  2. Já jsem také koukala. Z Pavlova, odkud bylo hodně záběrů jsme se se před dvěma týdny vrátili, tak to bylo krásné připomenutí dovolené. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani tak vám Vinaři jdou přímo do rány ! záběry jsou překrásné. Moc zdravím :o)

      Vymazat
  3. Aranelko,
    nebuď smutná. Sama to znám nejlépe, ale prostě tak to je. Žijeme ve světě zlých, závistivých i zlomyslných lidí.Ne všichni jsou ovšem takoví. Sami by s kůží na trh nešli, ale kritika druhých - to je jejich krédo. Nenech se otrávit. Blog máš pěkný, super pejsky, doma chlapa, co Tě podrží. Přeji krásný den a méně blbců.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli a už ani nejsem. Dala jsem sklenku a vyspala se z toho pocitu. Je fakt, že můj muž mě vždy podrží a já jeho taky...ono to bylo taky třeba :o) I já zdravím a přeji pohodové dny :o)

      Vymazat
  4. Ještě k té Moravě, my už jezdíme několik let do Mikulova, doporučuju, je tam fakt krásně. Když tak můžu doporučit i penzion :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blanko sem s ním ...s kontaktem na penzion ! třeba na mail. lydia11@seznam.cz děkuji :o)

      Vymazat
  5. Aranel nám se ten seriál také líbil. Krásné záběry a docela vtipné dialogy.¨

    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad si to trošku sedne ale záběry pánů kameramanů...slovy mé kolegyně "to nemá chybu" :o)

      Vymazat
  6. I já jsem byla příjemně překvapená. Ale na bobule 1 to nemá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Bobule to nemá. A zase Bobule neměli tak krásné záběry ...nebo si je nepamatuju :o)))

      Vymazat
  7. Aranel,
    já nějak ty seriály večer nezvládám :-o
    A tak jsem si ho dnes pustila v PC také k žehlení a za mě dobrý ;-)
    Na jih Moravy se také chystáme, možná už to výjde příští rok,tak bychom se tam mohli potkat!
    A za kontakty na ubytování budu ráda !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko to není špatný nápad ....potkat se na Moravě ! :o)

      Vymazat