Google+ Followers

Google+ Followers

pondělí 1. září 2014

Špíkované

 


 hovězí....to byl dnešní oběd. Když chci udělat svému muži radost, tak vařím právě tohle jídlo.
 Maso prošpíkuju :o) ...nechám ho válet v lednici klidně dva dny...přikyté. Pak orestuju na troše oleje. Do hlubokého pekáče nakrájím na hrubo 6-8 velkých cibulí, přidám divoké koření, sůl a asi 100g nasekaného másla. Pak vložím maso, tak aby bylo celé v cibuli. Peču přikryté alobalem asi 60min. (já spíš čuchám než měřím čas :o) ) Pak ještě trošku zvýším teplotu a nechám na pár minut aby maso i cibule chytla barvu. To je všechno. K tomu brknedlík ale my jíme zdravě :o))) takže vařené brambory.

Nelynce se výrazně zlepšila kůže...ťuk ťuk ťuk abych nezakřikla. Vymýšlím další békoviny...více zítra.
 

4 komentáře:

  1. Pěkně prošpikované .... taky by si dal manža říct:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to luxusně, že já nejsem něčí muž... Takhle si to budu muset upéct sama. A za Nelynku hurá....už jsem přemýšlela, že pošlu Moogoo cream vzorek na ty exzemy, co pomohl mně. Mávám M.

    OdpovědětVymazat
  3. Aranelko,
    až se sliny sbíhají. A to ještě kdyby to viděl muž, hned bych musela špikpvat. Ještě, že to nevidí. Zdravím a hezký den.

    OdpovědětVymazat