pondělí 29. září 2014

Ostružiny v medu lásko


 Manžel v pátek večer snědl něco po čem mu nebylo dobře...vždy po čase  na to zapomene a dá si. A já nedokážu říct "nejez to !!!" ...a říkám si, třeba tentokrát to dá :o))  Nedal.
I to byl důvod, že si víkend  kluci užili spíš válecí :o) mám i foto ale to nemůžu pánům udělat...to  by mě Toník hnal :o))) ale nakonec si to myslím užili...takové povalování,  když se celý týden ráno vstává do školy či do práce, přijde vhod.

 Já byla celý víkend v práci ale stihli jsme v sobotu jednu společnou veselou večeři v Al Mulinu.
Měla jsem radost,  protože  jsme se opět sešli...kluci u nás ...a také z toho, že Nela tak pěkně v parku ťapala...ani se nás nikdo neptal co jí je :o)

Večer se vybírali filmy, které "můžeme" všichni. ...to by asi nikdo neuvěřil ale vyhrál film Pretty Woman :o)))...no pravda trošku jsme přehlasovali a utlačili Šímu ale dal to taky :o) ) ...a pak NÁŠ co máme všichni rádi a  známe ho zpaměti téměř od slova do slova "Kurz sebeovládání" taková terapie po tom pátku,  kdy jsme se cítili hodně podobě jako Dave v letadle.

Tak a jelikož si už nedovedu představit jen tak lelkovat u TV ...dokončena šála pro Elenku k jejímu coolichu. A jedna čepice typu homeless. A ty barvy...jedna z nich je stejná jako její zimní kabát.


Z kombinace barev je i název čepice a potažmo příspěvku...Ostružiny v medu.....lásko, protože je to moje láska a také jsem ji přišila jedno dřevěné srdíčko na lem....to  aby věděla, že ji mám moc ráda a taky aby snadno poznala,  kde je předek čepice  :o)))
Nela nám připadaá silnější a odolnější, za tím bude asi ta echinacea v kapkách. Dnes zvládla náš procházkový okruh...ten menší ale nyní už opravdu věřím, že co nevidět  dojde i na ten velký :o)
Můj blog je takové vydechnutí od příjemného i nepříjemného. Z toho co neumím jinak zpracovat. A také slouží jako deníček. Samozřejmě má časové pauzy ale i tak, když v něm zalistuju vzpomenu si na vše co bylo i v oněch pauzách.
Dělá mi radost,  protože bez něj bych nepoznala některé fajn lidi, kteří se z virtuálního světa přesunuli do mého skutečného.  Ale hlavně bych necítila  podporu,  kterou zanecháváte ve formě komentářů.
Moc vám děkuji všem ! mějte krásné podzimní dny :o)

17 komentářů:

  1. :-) ty jsi to hezky napsala:-) - jsme na tom s blogem stejně:-) šálka se ti moc povedla - jsi šikulka. Každý si potřebuje občas odpočinout a tělo nám to dává znát čím dál častěji (s přibývajícím věkem). Hezký týden. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzanko děkuji. S přibývajícím věkem čím dál tím hůř zvládám noční a to jsem si myslela, že to bude čím dál lepší :o))) I tobě krásné dny :o)

      Vymazat
  2. šálik je fantastický....černice s medom tiež fajn....ale ešte stále som sa nestihla naučiť ten krížený oný....dokončujem deku....tak snáď potom...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když bude třeba ráda budu nápomocná, třeba na mailu lydia11@seznam.cz...a na tu deku se těším :o)

      Vymazat
  3. Aranelko, jsem moc ráda, že je to z Nelinkou den ode dne lepší a lepší .... uvidíš, ona ten velký okruh "dá" ..... šálečka je nádherná .... krásně pestrá .... Marki

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ráda listuji tímto deníkem.-)Ta šála mě dostala!Nádherná,nádherná,nádherná!Nelince i naši kocouři drží packy!.-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko popravdě jsem vůbec nevěděla jak na ní ale snad poslouží. kocourům děkuji, je to znát :-)

      Vymazat
  5. opět nádherná čepička
    prozradíte prosím z jaké vlny ?
    děkuji radka

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné tvořeníčko, moc hezky zkombinované barvy.

    OdpovědětVymazat
  7. ty barvy jsou překrásné!!!!!!

    A já jsem tak moc ráda, že se můžu chodit číst a znát vás i v reálu a vůbec :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. líbí ?...stačí říct !!! A jak já jsem ráda, že tě znám a vůbec :o)) Pozdravy všem domů !

      Vymazat
  8. Aranel krásná čepice i šálka. Jste moc šikovná.
    Z Nelinky mám radost, jen tak dále.
    Ona se vám ta vynaložená péče a láska k Nelince určitě vrátí.

    Jak jsem vám psala, že nám zemřel minulé pondělí ten náš 18-ti letý kocourek, tak už máme nového. V sobotu jsme si vzali z útulku bílomoura Fouska. Je to úžasný 3-letý kočičí éro a zase přinesl do našeho bytu radost. Bylo tam tak po Honáskovi prázdno.
    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo já mám takovou radost !!! Fousek už určitě čekal na vás :o) krásné a veselé dny ...kočkovací :o)

      Vymazat