sobota 6. září 2014

Končící léto

 se projevilo i u nás doma. Trocha trochu  toho gruntování nezaškodilo. Letní barvy a nejvíc  růžová šli spát do skříně. Podzimu bude vládnout spíše barva oranžová.  Barva teplého zapadajícího slunce a dýní. Pravda moc ji nemusím ale s tímto časem je tak spojená, že neprotestuju.
Po dlouhé době jsme vyrazili na Chvaly do restaurace Mondi. Vlastně jsme  ten kousíček popojeli  autem.
Už nám to chybělo. Doma to máme moc rádi ale všeho moc škodí :o)

A krátké video...jak si Holynky užívaly na Chvalech. Musíme Nelu brzdit, potom ji to docela jde....vlastně .i sebe...u nás doma se chodí pomaloučku. Asi jsme to potřebovali....zpomalit.


7 komentářů:

  1. Úžasně statečná Nelinka !!!.Je vidět,že má velikou chuť do života a také radost z každého jejího pohybu na nožičkách.Moc Nelince držím palce ♥ Stále k Vám nakukuji a sleduji Nelinku a její pokroky.Je to statečná bojovnice.Přeji všem hodně síly do dalších dní.Anna.

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko moc děkujeme. Snažíme se všichni. Krásnou neděli vám :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Pořád s Vámi...pohlazení psíčkovým....a díky. Marcela

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem s Vámi, pořád, Nelinka a Vaše péče je úžasná, moc Vám fandím a stále držím palce a pěsti, i když můj zdravotní stav se podobá Nelinčimu. Ale my to zvládneme, já i ONA! Ona je možná ještě šikovnější jak já!!! Já jdu v pondělí zkusit jogu...třeba mým zádům a páteři pomůže. Taky zkouším, co se dá.... Marcela

    OdpovědětVymazat
  5. Také jsem pořád s Vámi a musím říct, že ukápla i slzička. Jak je šťastná a má radost ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  6. Moc nepíšu, ale sleduju a držím pěsti. Krásné pokroky.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem ráda toto video mi jde spustit. Bulím tady u toho jaká je Nelynka bojovnice-je to krásné. Je vidět jak je šťastná a spokojená - řečmi od souseda se vůbec nezabývejte - psala jsem Vám minule v komentíku, že máme také takového "tupce". Jste senzační,že Nelynce takhle pomáháte. Hodně zdraví všem Jarka a Kačka

    OdpovědětVymazat