pátek 19. září 2014

Coolich Filip

 
háčkuji hlavně čepulky holčičí ale chuť udělat něco pro kluka je velká. Tento coolich je pro synovce a čeká ho dlouhá cesta. Doufala jsem, že ho zvládnu vytvořit než jel na Slovensko Tom...nestihla. Nyní se naskytla obrácená příležitost, protože do Prahy přijela na pár dnů moje spolužačka. Žel má k návštěvě velkoměsta ještě nějaké osobní vyřizování a tak nestíháme co bychom potřebovali...jen rychlý babinec, no a to mi chyběla bambule. Takže coolich zůstává zatím doma. Přemýšlím ale dál jak ho dopravím...možná požádám pana  řidiče autobusu, nebo vyšlu prosbu přes fcb. Každopádně než seženu dopravce, budu si trávit chvíli výrobou dalšího aby nejel sám...dostane nejspíš ještě jednoho parťáka. Třeba se i hodí, protože ve škole se čepice ztrácí jedna radost :o)
 





 
 
 Nela opět maličko lepší. Milují ty naše holky dandí být takhle na hromadě...tulit se :o)


5 komentářů:

  1. Super čepice a moc sluší i psí slečně:-) Také se budu muset do dvou kulíšků pustit:-) Hezký den Vera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko děkuji. Si říkám jestli prvňáka kulichem neurazím :o))) ale myslím, že v mrazivých dnech ho ocení :o)

      Vymazat
  2. Kulich je krásný Aranel. Určitě ho bude nosit synovec rád.
    To je dobře, že je Nelince dobře.

    My teď máme také starost. Náš 18-ti letý kočičák Honásek měl poprvé dnes silný epileptický záchvat. Trvalo to 10 minut. Byli jsme na pohotovosti. Dostal léky. Ale vzhledem k jeho věku prognóza není moc dobrá. Ale doufáme, že to zvládne.
    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
  3. Jani Té...koukla, to teda je něco ....krásné a vkusné ! také se inspiruji spíš v zahraničí...pinterest, blogy...tahle slečna je moc šikovná, děkuji :o)

    OdpovědětVymazat