středa 18. září 2013

Puntíková nebarva

Léto je nenávratně pryč. Tak trochu se ho snažím přivolávat zpět tím, že nerozumně chodím naboso.  Tělu se to samozřejmě nelíbí. Ozývá se, klepe s ním zimnice a k tomu bolí krk.  

A tak jsme mu koupili něco teplého...puntíkatého v oblíbené nebarvě....


...a jedny prima boty ... při pohledu na cenovku jsem se sice kroutila jako had  ale nakonec jsem svou soukromou válku prohrála

 
Baví mě ta nebarva...skoro to vypadá jako černobílá fotografie ale není :o) A co vy přátelé, jak si zvykáte na to brrr počasí ?

8 komentářů:

  1. Mě se líbí moc šála a svetr! Brrr počasí? Pálím svíčky, kupuju čaje, těším se z pořád pěkné zahrady a půjdem pouštět draka. Léto bylo krásné, podzim bude taky. Pro nás má ještě další kouzlo - že se nám vrátí tatínek.

    p.s. vezmi si ponožky jinak budeš nemocná ;)
    Nika

    OdpovědětVymazat
  2. Nebarva je úchvatná, přesně na tom si teď také ujíždím! K botkám se vyjadřovat nebudu (závist paní závist :))) ) a tobě přeju brzské uzdravení!

    PS: Na brrrr počasí jsem se těšila, mám ho moc ráda, kabát, kozačky, huňatej šátek kolem krku, ranní mlhy, kalužiny, listy na zemi...... a čaje! teď momentálně srkám horký z česrtvného zázvoru :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné vecičky. Bodky sú moje obľúbené a v tejto farebnej kombinácii veľmi elegantné. Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. na boso chodím zatím také..

    "nesmyslně" tím bojunju za tchána, který na boso chodí celé zimy..
    asi to nepomůže, ale dělám alespospoň něco...

    nákupy máš parádní!!

    OdpovědětVymazat
  5. Nebarva mě fakt vzala za srdíčko. Nejsem příliš barevný člověk,takhle vybarvené oblečení upřednostňuju.
    A brrr...počasí? Snáším velmi těžko. Kašlu, utírámnos dětem i sobě a upadám do podzimních depresí.Snad si zase zvyknu.
    Přeji brzké uzdravení!

    OdpovědětVymazat
  6. Podzim je plný barev..naše děcka to už vědí a těší se. No a já jsem dítě podzimu ....období, kdy se bez výčitek zpomalím, utiším a tetelím v teple domova..i v podzimní fujavici zlatavého listí. Krásně si to barevně sladila...šedou miluju..momentálně na ní ujíždím!

    OdpovědětVymazat
  7. Naboso chodím celý rok - ponožky jen do trekovek a lyžáků :-) Má to dvě výhody - nemarodím a dcera mi nenosí boty :-)

    OdpovědětVymazat